Sziasztok! Keresem partnerem Szombathely és környékén most minden jóra. Utazni tudok. 30as jóképű sportos pasi
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Bp most vki?
Sziasztok! Zuglo-ban van hely ahol lehet lenni 3-as kalandra! Ehhez keresek párt kizarolag a hölgy feleség baratnő örömére! Többit privatban!
Budapest 11ker. Csinos s sexi feketehajú barátnő 3ss ma este-éjszaka !!!
Sziasztok
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P
Augusztus 1. születésnapomra keresek olyan csajt vagy hölgyet. Aki meg látogatna és lenne a Huncut Ajándékom hogy jól éreznék magunkat együtt :P

Szegeden valaki ma este?
Szivesen szopnék egy jót
Szivesen szopnék egy jót
Kaposváron keresek hellyel rendelkező nagymellekkel megáldott hölgyeket, diszkréten, ciciszexre! Privire írj!
Sziasztok! Párommal, ma estére keresnénk jóképű, megbízható pasit Győrben!
Sziasztok!
Keresnék hölgy partnert ma esti időtöltésre Jászberény környékéről. 180cm 85kg .sportos alkat.Barna szem,kopasz(borotvált fej).
Keresnék hölgy partnert ma esti időtöltésre Jászberény környékéről. 180cm 85kg .sportos alkat.Barna szem,kopasz(borotvált fej).
sziasztok, hoggyel ismerkednek akivel nincsenek tabuk es kifejezetten popsiba is elvezi
Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok, ma késő este nő vagy pár aki szívesen találkozna?
Sziasztok !! Hölgy partnert keresek a mai napra kellemes idő töltésre
autós kaland , de bármibe benne vagyok !! Pilis,Monor környéke de kocsival messzebb is eltudok menni ! 28 éves magára igényes pasi vagyok

Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Puszi
Sziasztok!
Mostanában keresném párok társaságát. 29 éves, Budapesten élő srác vagyok, többes tapasztalattal.
Írjatok bátran, és ismerjük meg egymást, beszéljük meg a részleteket!
Mostanában keresném párok társaságát. 29 éves, Budapesten élő srác vagyok, többes tapasztalattal.
Írjatok bátran, és ismerjük meg egymást, beszéljük meg a részleteket!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, holnapra keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének…
Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék!
Helyem van!Írjatok

Sziasztok ápolt diszkrét férfiként ismerkednék kalandoznék. Nő esetleg pár aki nem a reptéri vagy a Szépvölgyi többest keresi, de egy egyedülálló férfival szívesen kalandozna?
Sziasztok! Rétság vác környékén keresek ráérő hölgyet, max párt nemhétköznapi kalandra:P Részleteket privátban