Holnap, Dunaföldvár-Bonyhád útvonalon keresek párt, lányt ! Autóskaland is izgat!
Sziasztok! Most is kényeztetném hetero házaspár feleségét adatlapom szerint.. Utazni tudok.
Sziasztok július 28 tól augusztus 01 igen a Balatonon leszünk férfit keresünk bi hajlama egy kis játékra mindenki örömére ha kedved támad rá írj racz.zsuzsa40@freemail.hu
Sziasztok nagyon telivagyok valaki megnézné hogy ütitek.
Sziasztok!
Egy kiéhezett 60-as pasi keresi hölgy társaságát akit finomsággal szeretne elkényeztetni Szegeden.
Egy kiéhezett 60-as pasi keresi hölgy társaságát akit finomsággal szeretne elkényeztetni Szegeden.
Kaposvári hölgyet, párt keresek.53 vagyok. Nyitott, diszkrét pasi. Minden érdekel, nem válogatok.Ápoltság, diszkréció alap, hely kell.
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Párnál a hölgy írjon. Képcsere ok ha láttalak.viber van.
Korod nem kizáró ok
Ma estére keresünk párt vagy bi fft....
Sziasztok kedves férfiak. Keresem szopatóm, akár kölcsönössen is mehet helyem van Fóton.
Sziasztok cap d Agde swingerpartra, keresek utitarsakat. Egy hétre mennék autóval ,3 hely még van..
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
Swinger Yours jól bevált pasi többes Csütörtöki bulinkra szívesen fogadunk még új vendégeket, a 9.kerületbe.
Július 31-én !!
A korosztály vegyes, de az átlag életkor 40 év, még az idősebbek is jó lendülettel és kiállással rendelkeznek.
Amit érdemes tudni 20:00-1:00 h között elég határozott szexparti szokott lenni, érkezéskor egyből mindenki átöltözik, utána mi biztosítjuk: italok, rágcsálni valók, lepedő, törülköző, óvszer mindent ahhoz, hogy ti csak szórakozni tudjatok.
Szóló hölgyek, és urak, valamint párok jelentkezését fogadjuk, de fontos tudni, hogy minden vendéget szűrünk, a számunkra megfelelő társaság fenntartásához, hisz mi nem klub vagyunk
És a pasi többlet nem 1 nőre 10 férfit jelent.
Weboldalunkon található az esemény leírás és ha még nem hallgattál bele a swinger Podcast adásainkba, akkor ezt is megtalálod az oldalunkon
4-en vagyunk szervezők Merci és Peti, Timi és Csanád.
Július 31-én !!
A korosztály vegyes, de az átlag életkor 40 év, még az idősebbek is jó lendülettel és kiállással rendelkeznek.
Amit érdemes tudni 20:00-1:00 h között elég határozott szexparti szokott lenni, érkezéskor egyből mindenki átöltözik, utána mi biztosítjuk: italok, rágcsálni valók, lepedő, törülköző, óvszer mindent ahhoz, hogy ti csak szórakozni tudjatok.
Szóló hölgyek, és urak, valamint párok jelentkezését fogadjuk, de fontos tudni, hogy minden vendéget szűrünk, a számunkra megfelelő társaság fenntartásához, hisz mi nem klub vagyunk

Weboldalunkon található az esemény leírás és ha még nem hallgattál bele a swinger Podcast adásainkba, akkor ezt is megtalálod az oldalunkon

4-en vagyunk szervezők Merci és Peti, Timi és Csanád.
Sziasztok.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Ózdon keresem aktív játszótársam, 6ma is szabad vagyok.
Mackós alkatú és tetovált magyar etnikumú vagyok.
Helyem van.
Mátészalkán keresek hölgyet aki segítene egy fiatal srácon.
futár vagyok így mozogni tudok. Diszkréció fontos!!
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Hétvégén Földváron leszünk, ott szeretnénk rövidebb kalandot, akár kocsiban vagy szabadban ha van biztonságos hely
Sziasztok!
Lányt/hölgyet keresek csak szex kapcsolatra.
Helyem van. Bp. 11.kerben
Irj pm ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Lányt/hölgyet keresek csak szex kapcsolatra.
Helyem van. Bp. 11.kerben
Irj pm ha felkeltettem az érdeklődésedet!
Kora délután a kerekdombi fürdőben valaki
Hali. Mostanra keresek egy normàlis partnert kis autós kalandra (vagy búvóhely is van
Közös - kölcsönös …..( adatlapon minden)
Közös - kölcsönös …..( adatlapon minden)
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok!
Kapolcs most?..
Kapolcs most?..
Sziasztok
Terver feljönni valaki a Turulhoz?
Terver feljönni valaki a Turulhoz?
holnapi nap,07.23-án este nőt szopatnék,esetleg házaspárhoz csatlakoznék heteró alapon, szabolcs megye, nyiregy-újfehértó környéke,. . priviben irj,vagy irjatok,..