4.ker kornyeken valaki?
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Hajdú-Biharban a lakásodon, hétköznap délelőtt ha szeretnéd hogy megmaszírozzalak, és a végén kézzel vagy szájjal elélveztesselek, csak szólj.
Anál szex kedvelő nő? Mezőkövesd kőrnyéke?
Mai nap köki közelében tartózkodom. Ha valakinek megfelelne a szabadban, (netán autóban, ha azzal vagy) egy kis kézimunka ... egyoldalúan, én neked.
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára!
Csak egyszerűen, jössz, előkapod, kirázom, és mindenki megy a dolgára!
Sziasztok Tiszakècskèn nőt keresek
A pár férfi tagjaként délután Hatvanban szopnék. Arc nélkül szeretném ha videóra venné valaki . Mail cím az adatlapon
Ma este Budaőrs? Pár, ki arra járna? Helyem van, minden megoldás érdekel... hölgy esetleg?
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
M3 pályán valaki valamelyik pihenőben egy kis kaland? Csak diszkréten

Szopnék most szép formás faszt újpesten, hely van írj ha ok.
+36303372060 viber vagy whatsapp is ok
+36303372060 viber vagy whatsapp is ok
Munkásruhába slicböl szopnék ma napközben ,csak leszoplak és dolgozhatsz tovább
Sziasztok!
4es út..Monor ma de.?
4es út..Monor ma de.?
Popsipuncit dugni szerető pasikat keresek mára
Sziasztok! M4 en valaki most valamelyik pihenőben egy kis kaland?
Sziasztok. Holnap utazok Pozsonyba Békésmegyéből. Valaki elkaphatna oda, vagy visszafele! Én passzív. Akár ma este felmegetek hozzád és reggel indulok tovább.
Ma este tali budapest rózsadomb center és környéke,szivesen meglátogatlak akár párt is.várom leveled
Jóreggelt! Hölgyet keresek Pest X. Kerben egy kis titkos kalandra ma délelőtt. Diszkréció fontos!! Légy ápolt, kor nem számít
25F
Üzenet módosítása

Üzenet módosítása
Sziasztok!
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
Most szopnék aktív srácot Budapesten belül. Helyem nincs.
Sziasztok! Holnap valaki 14:30 körül a reptér háta mögött tali?