Nyugati környékén szopnék most egy jót. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Lenne valaki, aki leszopná velem a pasim? Utazni tudj. MA ESTE!!!
Helyileg Andornaktálya
Helyileg Andornaktálya
Sziasztok!
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
A héten vasárnap vagy hétfőn (10.26-27) szívesen fogadunk igényes, komoly szándékú, értelmes SRÁCOT vagy PÁRT.
Minőségi helyünk van, ott tudunk találkozni.
SRÁC esetében: 25-45 év közötti, nagy, formás mérettel rendelkező, találkozni is merő, valós pasik érdekelnek csak.
Itt intelligens beszélgetést követően, izgalmas erotikus játékokat (pl. handjob, footjob, közös maszti) tudok elképzelni első alkalommal.
PÁR esetében: 20-35 közötti lány taggal rendelkező, valós, hozzánk hasonló alkatú és igényességű párok írjanak kizárólag!
Itt izgalmas lenne számomra, ha a barátom jelenlétében - a pár szexuális aktusa közben - a lány tag bevezetne a női érintés és csók érzéki világába. smile
/Akinek ez első alkalommal kevés és párcserét vagy aktust akar azonnal, akkor kérem, NE írjon nekem, mert csakis az érdekelhet, amit világosan leírtam az imént./
Várjuk a komoly, találkozni akaró és merő, a fenti minimális kritériumnak megfelelő, való srácok, párok üzenetét.
Puszi,
Niki
Szép napot. Tapolca környékén ismerkednék .
Sziasztok! 28 éves férfiként keresnék partnert(nő/párok) a jövő hét elejére Balaton környékén. Siófokon töltöm a hét nagy részét , és kevés esélyt làtok rá, de hátha pont itt találom meg azt az igényes partnert, akivel feldobhatjuk egymás szürke hétköznapjait.
Elèg magas vagyok(190 felett ), átlagos alkattal , pleasure dom tendenciákkal. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, privátban szívesen részletezem.

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony srác vagyok.
Valaki a nyugati pu. környékén. Bármiben benne vagyok , ha szimpik vagyunk egymásnak !
Sziasztok dunakeszi fot valaki?
Budán szopatnék szopnék most!
Sziasztok! Hölgy vagy pár ma pestmegyeben?
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Okt 23-26 között 2 pasi keres nőt vagy párt, hely van Tatabánya mellett.
25.-e szombatra keresünk bipasit mindenki örömére egyaránt
csak üzenetben és fotóval jelentkezz! 30-42 év max
csak üzenetben és fotóval jelentkezz! 30-42 év max
Péntek délután vagy koraeste meglévő hármasunkat bővítenénk egy párral. Miskolc környékén. Érdeklődést belső levélben várunk.
Mai napra, estére keresek valakit/valakiket kellemes időtöltésre! Párt illetve pasit is keresek! Bp és környéke elsősorban.
Sziasztok!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Aktív, srácokat keresek – randi, ismerkedés vagy kaland jöhet.
Ha szimpatikus vagy, írj nyugodtan privátban!
Sziasztok, Bp-en hölggyel randiznék az adatlapom szerint. 48 éves, normális hetero pasi vagyok. Utazni is tudok..
Most!!! Szopatnèk és szopnnèk vecsésen !
Hajdu bihar bihar megye előnyben
(Ez egy válasz Sass30 üzenetére (tegnap 12:40), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:40

sziasztok. keressetek bizalommal aki a szex bármilyen formáját ki szeretne probalni mindenre nyitott vagyok 3as is lehett. 30as fiu