Fót vagy környékén mostanság egy kis kalandra valaki?
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék titokban.
Kamionos?
Kamionos?
Sziasztok! Ma este videós szopásra valaki? Fényképes emaileket várok. Üdv. Léna
Sziasztok Ma , szombat estére keresünk hellyel rendelkező bi párt lányt vagy jó méretű fiút. Veresegyház környékén
Most közös maszti, szopás -szopatás vecsésen?
Pécsen most Valaki?
Miskolcon várok párokat akik a délelőtti bevásárlást kicsit fel dobnák egy jó sexel. Nézném hogy dugod meg a párod esetleg én is ha szeretnétek
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok, randiznék Bp-en hölgyekkel. 48 éves normális, hetero pasi vagyok. Néhány info az adatlapomon..
sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék

Sziasztok. Kecskemétről kinek lenne kedve találkozni?
Sziasztok
Hellyel rendelkezőket keresek a délelőtti órákban, akikhez csatlakozhatnék. Indulni azonnal tudok.
Hellyel rendelkezőket keresek a délelőtti órákban, akikhez csatlakozhatnék. Indulni azonnal tudok.
Szexpartnert keresek ma délelőttre. Diszkrét helyem van, ezen kivül a még élvezetesebb szexhez van még Popper, punci és farokpumpàm is.
Szombat estére keresünk egy nem dohányzó párt párcserés szexre.
Budapesten helyünk van.
Minden párnak válaszolunk.
Budapesten helyünk van.
Minden párnak válaszolunk.
Sziasztok! A délelőtt folyamán keresek egy kis kalandot, pàr illetve pasi személyében. Elsősorban Bp és környékén.
Ma valaki Bicskén? Egy eldugott helyen is jó
Ma délelőtt folyamán vecsésen közös maszti, szopás -szopatás vecsésen?
Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Szasztok, budapesten most valaki egy finom szopatas/szopas?