Sziasztok!
Ma estérefogadnék nyitott pàrt. Puncit nyalnék minden formàban és mennyiségben. De bàrmi màs is..
Ma estérefogadnék nyitott pàrt. Puncit nyalnék minden formàban és mennyiségben. De bàrmi màs is..
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Sziasztok. Érd és Környékéről keresnék olyan hőlgyet akinek lenne kedve tényleg kikapcsolodni.... És jólérezni magunkat.....
!!???

Sziasztok!
Keresek olyan lányt vagy párt akár biszex férfi taggal, akik benne lennének tartalomgyártásba illetve közös munkára
(onlyfans)
Részletekért keressetek privátban!
Keresek olyan lányt vagy párt akár biszex férfi taggal, akik benne lennének tartalomgyártásba illetve közös munkára

Részletekért keressetek privátban!

4.ker kornyeken valaki?
Szegeden keresek estére férfit hellyel
Budán keresek estére biszex partnert!
Sziasztok, szopnék ma 18:00után debrecenbe egyoldalúan kocsival leszek írj ha érdekel
Ha érdekel ingyenes teljes testes masszázs írj üzenetet Budapesten
Ma azaz 17.- én Hölgyet vagy Párt keresek kellemes autós kalandra!
Budapest - Dél Pest !
Budapest - Dél Pest !
Sziasztok! Hölgyekkel, párokkal ismerkednék, tartós baráti kapcsolatra. De egyszeri kalandra is nyitott vagyok. Ápolt, igényes, diszkrét hetero férfi vagyok. Heves megye és környékein.
Popsipuncit dugni szerető pasikat keresek…
Adminok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére! Utazni tudok.
Adminik itt ilyenekkel nem foglalkoznak! Teljesen kiábrándítő ez a GG!!
(Ez egy válasz jony1983 üzenetére (ma 08:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 08:05

Nem lehetne,hogy a melegek és a bi-k a saját fórumjaikra irogassanak? A tököm ki van,hogy heteróként végig kell olvasgatnom a meleg bejegyzéseket a heteró fórumokban. Millió számomra releváns hirdetőt meg figyelmen kívül hagyok,mert az első 3 meleg bejegyzés után ink kilépek! Az adminok tehetnének ez ügyben esetleg valamit.Mondjuk moderálhatnák a fórumokat és mindenkit visszazavarhatnának a nekik megfelelő topicba. Köszi
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!
Sziasztok ma este keres valaki szóló pasit? Én Budapesti 50 éves vagyok, és keresek Budapesti csajszit, lányt párt
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok !
Ma estére keresek programot mindenre nyitottan.
Fogadni és utazni is tudok.
Ma estére keresek programot mindenre nyitottan.
Fogadni és utazni is tudok.