Sziasztok.
Aszód környékén valaki?
Aszód környékén valaki?
Sziasztok. Mai nap valakinek kedve kalndozni? Jofej normalis srac vagyok szigetszentmiklos es kornyeken
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok!
Ma napközbenre keresek szimpi pàrt. Helyem van. Dunakanyar.
Ma napközbenre keresek szimpi pàrt. Helyem van. Dunakanyar.
Sziasztok jövő héten Pesten keresnék párokat egy élmény dús nap lezárására hármas vagy cucckold téma körben
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma.. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Imádok nyalni,ujjazni, kamagraval szexelni(22cm és jó vastag) erre keresek partnereket
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
Ha szerinted olyan nő vagy, akit ha meglátok és a fantaziam beindul ami nagyon ritka ,hogy így spontán
Sziasztok! Holnap, azaz hétfőn indul pár vagy hölgy a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba? A délelőtti vagy a kora délutáni órákban? Igazából ebben az időszakban én végig ott leszek! Írj vagy írjatok privát üzenetben és egyeztessünk! Ha kell a belépőket én állom!
Ma sötétedés után egy orál? Szopnék. Tata, Komárom környéke. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok ma estére 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Sziasztok!
Üllő..Monor most autós kaland?
Üllő..Monor most autós kaland?
Most..ma
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Lányt vagy Párt meglátogatnék. Budapest vagy környékén,
Lány örömére! Szeretem a 3ast!
Jó megjelenésű igényes fiú vagyok! Szeretek lányt kényeztetni. Potens vagyok
(Telo Adatlap)
Ma kora délelőtt Vecsésen szopnèk és azopatnèk vagy csak közös maszti autóban ?
Sziasztok mi egy valós házaspár vagyunk 38/45évesek ma azaz vasárnap estére keresünk max 40 éves korig szép mérettel megáldott pasikat max 4 pasit csak a hölgy örömére privátba irjatok
Sziasztok!
Afterre "felkészülten" keresem nők, párok társaságát az elkövetkezendő órákban
Afterre "felkészülten" keresem nők, párok társaságát az elkövetkezendő órákban
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten
Olvassátok el, csatlakoznék mindenképp
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátba nektek
(Ez egy válasz Cukika6969 üzenetére (tegnap 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Most keresnénk igényes szép farkú pasit hármasra
Csak heteró!!!!
Most keresnénk igényes szép farkú pasit hármasra
Csak heteró!!!!

naphal

hunter3