Halló!
34 éves, értelmiségi, átlagos alkatú, rövid arcszőrzetű, vastag farkú srácként szerdán 9-16 között saját budai lakásomban lennék nyitott nőre vagy párra, tkp. bármilyen korosztályból, ha jól szituáltak vagytok...
NIncs tabum igazán (kivéve a vér, vizelet, széklet, tű és nyomhagyás...), nyitott vagyok, és IMÁDOK adni.
Írjatok privátban
34 éves, értelmiségi, átlagos alkatú, rövid arcszőrzetű, vastag farkú srácként szerdán 9-16 között saját budai lakásomban lennék nyitott nőre vagy párra, tkp. bármilyen korosztályból, ha jól szituáltak vagytok...
NIncs tabum igazán (kivéve a vér, vizelet, széklet, tű és nyomhagyás...), nyitott vagyok, és IMÁDOK adni.
Írjatok privátban

Sziasztok!
Kanos farkamra keresném partnerem most!
Monor és környéke!
Kanos farkamra keresném partnerem most!
Monor és környéke!
Nyíradonyban vagy közelében keresek hölgyet, diszkréció fontos!
Heteró / bi srácot keresek 20-40 év körülit akivel kipróbálhatnám milyen cumizni, mert még sosem csináltam de izgat nagyon.
Gödöllő környékéről keresek.
Hely megoldható, írj bátran.
Gödöllő környékéről keresek.
Hely megoldható, írj bátran.
Napközben Fejér megyében pár vagy hölgy? Diszkréció adott és elvárt! Írj privátban!
Sziasztok Baranya-Tolna-Baja környékén keresek hölgyet vagy párt a mai nap folyamán valamikor

Sziasztok! Fót környékén most valaki? Hölgy pár!!
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Holnap Budapesten leszek, akár találkozhatunk ott is.
Írj ha szeretnél valamit, megoldjuk.
Holnap Budapesten leszek, akár találkozhatunk ott is.
Írj ha szeretnél valamit, megoldjuk.

Nagyon korrekt adatlap. Mennyi értelmes bemutatkozás,szimpatikus ember volt? Hogy fogott meg egy 40 éves?
(Ez egy válasz hazaspar3224 üzenetére (tegnap 21:12), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:12

Sziasztok!
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!
Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra
Kellemes estét mindenkinek!
Niki
Köszönjük szépen a rengeteg érdeklődést és megkeresést. Igyekeztünk mindenkinek válaszolni, reagálni.
Köszönjük azoknak a partnereknek, akik korrekt módon álltak hozzánk, azoknak pedig különösen, kik el is jöttek a megbeszélt találkozóra.
Mi jól éreztük magunkat veletek. Reméljük, ez fordítva sem volt másként!

Akik nemleges választ kaptak tőlem, ne csüggedjenek, legyenek kitartóak, mert idővel megtalálják ők is azt, akit keresnek. (a részemről történő elutasítás csupán egy a számos lehetőség közül)
Hamarosan jelentkezünk újra

Kellemes estét mindenkinek!
Niki
Sziasztok!Új vagyok itt az oldalon, keresek bi pasit vagy párt, akik bevezetnének… Kezdő vagyok, de sokmindent kipróbálnék! smile Helyem van!Írjatok
Párokkal vagy nőkkel ismerkednék! Mezőkövesd kőrnyékén
Kecskemét környéki hölgyet kényeztetnék diszkréten
Sziasztok! Találkozás ma!!
Sziasztok!
Hölgy,pár társaságát keresném ma napközben!
Dél-Pest megye!
Hölgy,pár társaságát keresném ma napközben!
Dél-Pest megye!
Sziasztok valaki ma tali dunaujvaros es kornyken ???
Szopnek
Hali
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Valaki ózdon akinek egy gyors szopatásra volna kedve ideje?
Helyem van.
Keresem azt a Vas megyei Nőt vagy Párt(pároknál csakis Hölgy aktivitás) aki análisan felavatna és felcsatolhatójával meg is dugna.Helyem van.Lenne-e esetleg vállalkozó szellemű Nő aki így fel avatna és meglovagoltatna?
Sziasztok. Kedden 08.05. este szivesen fogadnék kedves, ápolt párt lesz, ami lesz alapon, kotelezettségek nélkül. Helyem érden van.