Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik ma napközben?
Jóreggelt! Hölgyet keresek alkalmi kalandra ma kora délelőtt Pest X.ker környékén. Kor nem számít, diszkréció fontos!
Sziasztok!
44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Akár párt, akár hölgyet fogadnék.
Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...
44 éves férfi vagyok. Ma este randiznék Zalaegerszegen.
Akár párt, akár hölgyet fogadnék.
Egy kellemes masszázs lenne kezdésként...
Sziasztok! Ma reggel 9-ig fogadnék hölgyet csendes otthonomban Gödöllőn! Várom leveled! Köszönöm!
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Igényes, diszkrét, heteroalapon szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal alkalmi kapcsolat céljából – akár hosszú távon is.
Kölcsönös szimpátia, intelligencia és diszkréció fontos számomra. Helyem van, de utazni is tudok.
Kölcsönös szimpátia, intelligencia és diszkréció fontos számomra. Helyem van, de utazni is tudok.
Reptéren valaki?
Megmutatnám neked a szeretőm erotikus fotóit, videóit, közben verd a farkadat. Ha a te feleségedről, csajodról van hasonló anyag, én is szívesen maszturbálok előtted. Be is segíthetünk egymásnak. A legjobb helyszín a kocsid volna, ott egyszerűen elintézhetjük.
Nős kezdő idős pasi valakinek...???
Sziasztok. Kedden 08.05. este szivesen fogadnék kedves, ápolt párt lesz, ami lesz alapon, kotelezettségek nélkül. Helyem érden van.
Sziasztok. Debrecen közeléből keresek lányt. 30-as pasi.

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy örömére.. Hatvan, Gyöngyös, Eger…
Sziasztok!
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
A munkám miatt a héten napközben szabad vagyok.
Hölgy vagy heteroszexuális pár társaságát keresem.
Sziasztok! Most este esetleg hölgy, pár akikhez csatlakozhatok a hölgy örömére? Hatvan, Gyöngyös, Eger…
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok, Bp-en hölgyet keresek 48 éves hetero férfiként.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Budán keresek szexpartnert estére!
Egerből, a környékről? Adatlapom szerint? (kösz ha elolvasod)
Zánka környékén ma este férfias belevaló pasival kefélnék