Szigetszentmiklós és közvetlen közelében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akit vagy akiket izgat egy kukkoló..
Autós kukkolás is érdekel!!
Autós kukkolás is érdekel!!
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok!
Budapest /reptér környékén kaland ma este?
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze, orálon kívül másra is nyitott vagyok!Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Sziasztok ma négy körül keresek Miskolcon orálra partnert.
Sziasztok!
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Párokhoz szívesen csatlakoznék (férfi tag - 28 éves) a mai nap folyamán. Budapesten helyem is lenne, írjatok nyugodtan.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger. Írj!
Sziasztok.
Aszód környékén valaki?
Aszód környékén valaki?
Sziasztok. Mai nap valakinek kedve kalndozni? Jofej normalis srac vagyok szigetszentmiklos es kornyeken
Két férfi csinos sub nöt keres.
Sziasztok!
Ma napközbenre keresek szimpi pàrt. Helyem van. Dunakanyar.
Ma napközbenre keresek szimpi pàrt. Helyem van. Dunakanyar.
Sziasztok jövő héten Pesten keresnék párokat egy élmény dús nap lezárására hármas vagy cucckold téma körben
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám ma.. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Imádok nyalni,ujjazni, kamagraval szexelni(22cm és jó vastag) erre keresek partnereket
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
30 éves jófej laza pasi vagyok kék szem barna haj, rendezett külső
Ha szerinted olyan nő vagy, akit ha meglátok és a fantaziam beindul ami nagyon ritka ,hogy így spontán
Sziasztok! Holnap, azaz hétfőn indul pár vagy hölgy a Hegedűs Gyula utcai szexmoziba? A délelőtti vagy a kora délutáni órákban? Igazából ebben az időszakban én végig ott leszek! Írj vagy írjatok privát üzenetben és egyeztessünk! Ha kell a belépőket én állom!
Ma sötétedés után egy orál? Szopnék. Tata, Komárom környéke. Akár kíváncsi heterot is.
Sziasztok ma estére 18óra-24óra között keresek olyan párt vagy lányt aki benne lenne olyanban hogy végignézi ahogy kiverem magamnak és spriccelek egy nagyot akár a hölgy cicijére. Nógrád és Pest megye esti órákban. Ha benne lennétek ennyiben írjatok rám egy üzenetet
Sziasztok!
Üllő..Monor most autós kaland?
Üllő..Monor most autós kaland?

naphal

Atpár