Ma Érden.Biszex lánytagú párt keresünk ma délután ill. estére.
Privibe irjatok
Privibe irjatok
Vastag farkú pesti sráccal haverkodnék, vagy olyan heteró-bi pasival akinek nagy van ... orál érdekelne
13 kerben van helyem
13 kerben van helyem
Holnap délelőtt lány vagy pár a környéken?
Sziasztok.Hölgyet,párt keresek,lehetőleg hosszútávra és diszkréten.Kor alkat nem számít,de szeretem az idősebb és telt,molett,duci nőket,ami fontos,odafigyelés egymásra,ápoltság,higiénia,intelligencia.
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környékéről keresek aktív férfiakat szexre. Imádok szopni és dugatni a fenekem többesben is. Hétköznap délután 4-ig dolgozom. Utánna jó lenne ha valaki alaposan seggbe dugna!
Most valaki bi pár vagy férfi?
nem bírok a icsámmal, dugjon meg valaki gyorsan viber:30/701-7836
Hétköznapok komfortzónáját hátrahagyva, bulizós, jó fej párokkal ismerkednék, akikkel kis közös lazulás, bulizás után lehetne gátlások és tabuk nélküli, igazán
má
közös szexet élvezni alf
mo alf
ro alf
s
Jófarkú aktív pasi Budapesten, aki egyoldalúan szopatna?
Van autóm, tudok menni...
Van autóm, tudok menni...
Ma esténk is szabad! Kövérek, autóban elképzelők, 40-es pasik ne írjatok!
Párt kukkolnék ma este, helyem van, de akár be is szállok ...
Ma esténk is szabad! Kövérek, autóban elképzelők, 40-es pasik ne írjatok!
Sziasztok!
Ma egész éjszaka szabad vagyok. Autóval rendelkezem,tudok utazni, Pest megyében!
Hetero vagy biszexuális kalandokat keresek.( párom nélkül,férfiként) nagyon ápolt vagyok,legyél te is !
Ma egész éjszaka szabad vagyok. Autóval rendelkezem,tudok utazni, Pest megyében!
Hetero vagy biszexuális kalandokat keresek.( párom nélkül,férfiként) nagyon ápolt vagyok,legyél te is !
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma este ráérne? Beszélgetünk,iszogatunk ha szeretnéd.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Itt is aludhatsz.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Olyan hölgyet párt keresek, ahol a hölgy szeret felcsatissal dugni! Budán van helyem.
Sziasztok! Helyes-férfias, aktív/uni srác-pasi? Hely van! Nyíregyháza-Debrecen
Sziasztok!Sexpartnert...partnereket keresnèk most!Bp.!
Szia!
Ma estére Én is partnert keresek. (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2022. 02. 05. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 05. szombat 13:43
Ma estére Én is partnert keresek. (Ez egy válasz Nagyarmand1991 üzenetére (2022. 02. 05. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Szexpartnert keresek ma estére.
Én egy helyes 30 éves bi srác vagyok.
14. Kerületben van helyem
Üdv. A
Én egy helyes 30 éves bi srác vagyok.
14. Kerületben van helyem
Üdv. A
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

naphal