Sziasztok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Hely ok!
Szexpartnert...partnereket keresnék ma kora este!Hely ok!
Fogadni tudót keresnénk!
Sziasztok!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Pénteki napon nagyon szívesen találkoznék egy korrekt párral Észak-Dunántúlról. Hétvégén Győrben leszek, de szívesen utazok egy kedves párért. Fiatal, jóképű, értelmes és korrekt partner vagyok.
Ha szimpatikus vagyok akkor várom a leveletek!
Mindenkinek szép napot!
Franc felefon ,olajos
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 09:38
Törölt felhasználó (4653341)

Szép napot. Ma és holnap akár fogadni is tudok párt hölgyet. Akár olalyos masszázs is
Üdvözletem, várom hölgyek levelét akik kényeztetésre vágynak ebben a rohanó világban. Olvass adatlapot és írj bátran.
.
Olalyos????

Olalyos????
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 09:38
Törölt felhasználó (4653341)

Szép napot. Ma és holnap akár fogadni is tudok párt hölgyet. Akár olalyos masszázs is
Sopronban ismerkednék!
Bp-en napközben játszadoznék szexi párral vagy hölggyel. Magas, igényes, 40-es férfi vagyok, vastag szerszámmal. Akár csak néző is lehetek, a lényeg, hogy jól érezzük magunkat.
Sziasztok. Mai napon késő délután, vagy este esetleg hölgy, pár aki pasit keres? Budapest és környéke.
Szopnék bp-en.
Sziasztok szívesen csatlakoznak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 02. 10. csütörtök 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 02. 10. csütörtök 00:32
Törölt felhasználó (4442902)

Most nálunk???
Most nálunk???
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Bp.?..most?..
Hely ok!
Hely ok!
Ma Budapesten szopiztatnék óbudán
hölgyet kényeztetnék
cumiznek ma. bp és környéke