Dunaharaszti és szűk környékéről van itt hölgy,csajszi vagy feleség,aki egy kiadós szeretkezésben benne lenne ? Extra dolgokban is benne lennék !
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi?
Sziasztok! Szívesen nyalnék puncit élvezésig, akár tovább is Budapesten. Gyere, lovagold meg az arcom!

Legyen most!
most!
Bevállalós, tabumentes szexet kedvelő, tüzes bi párt vagy hölgyet keresek ma délutáni forró találkozóra. Alkat mindegy, életkor mindegy, nem kell szépnek lenned. Bi is lehet, Budapest, hely van.
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma délután ráérne? Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Random szex ma ( vasárnap ) a gébárti tónál!!!!!
Hölgyek, párok gyertek!
Hölgyek, párok gyertek!
Kanos, tele faszu fiut leszopnék ma.
Sopron. Hely van.
Cumizni akarom a faszt, gyere ha kanos vagy, végig szoplak.
Sopron. Hely van.
Cumizni akarom a faszt, gyere ha kanos vagy, végig szoplak.
Most hajnalban szopnék Bp-en bárhol.
Én valamit nem értek van aki helyet keres van aki part hogy nem találjátok meg az összhangot
Szépvölgyi most?
Sziasztok Valaki esetleg Pesten? Csak lányok/ párok Hetero vagyok!
Sziasztok!Fiatal,max 24 éves srácot keresünk csinos hölggyel hármas masztihoz esetleg többre,kezdő srác is írhat,helyünk van!Pestmegye!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Írj elérhetőséget!Idősebbek ne írjanak!Köszönjük!Fiatalok vagyunk!
Most Széll Kálmán tér környékén aktív srác szexelni?
pécsen vki?
Nyíregyházán kedves párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
Ma este (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Ma este (02.12) keresem aktív partnerem Batthyány tér/Széll Kálmán tér környékéről alkalmai szexre. Elsősorban orál érdekel. Hely vagy autó szükséges részedről. 27 éves passzív srác vagyok.
Hellyel rendelkező pasi mert egy plusz hölggyel érkeznénk.