Sziasztok.
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
Ma érden párt fogadnék.
3 ban tapasztalt. 18 cm intimű.kitartó pasi vagyok.
Privibe irjatok
28 éves, magas, méretes farkú srác keres ma szopásra hölgyet (előny ha kedveli a sok spermát)
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet! 31 éves, értelmes, sármos pasi vagyok, helyem van! Diszkréció adott, és elvárt!
Jo reggelt.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Nagykáta
Jászberény
Tápióbicske
Keresek diszkrét női társat minden jóhoz.
Mai napra keresem bi vagy meleg sexpartnerem
puncit nyalnék
Sziasztok! Esetleg ma délelött, hölgy vagy pár aki találkozna??
Sziasztok!
Sexpartnert...partnereket keresnèk ma reggel,de.!Bp.!
Sexpartnert...partnereket keresnèk ma reggel,de.!Bp.!
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéke? Ma délután szopnék, dugatnám a fenekem többesben is
Mai napra keresem bi vagy meleg sexpartnerem
Sziasztok. Barcikárol van valaki ?

Sziasztok. Bp pasiként keresek. Akár ma is és ha gondoljátok nálam is jó ,van helyem.
Sziasztok !
Ma este Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek párt házaspárt hölgyet. Van valaki akik randiznának ? Választ privibe !
Ma este Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek párt házaspárt hölgyet. Van valaki akik randiznának ? Választ privibe !
Sziasztok! Sportos, intelligens, többesben tapasztalt srác párral vagy hölggyel ismerkedne izgalmas időtöltés céljából. Szerda, csütörtök vagy péntek Budapesten vagy egy nem túl távoli galaxisban.
Sziasztok, puncit nyalnék Pest északi környékén, akár most is.
Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki ma délután ráérne vagy csak eljönne hozzám? Egy jót beszélgetni akár. Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
sziasztok! Pest megye Nagykáta környékéről szivesen ismerkednék lányokkal fiúkkal nőkkel férfiakkal asszonyokkal nyugodtan irhattok levelet vagy akár itt chaten is. mindenre nyitott vagyok jó volna ha lenne helyed

Sziasztok!
Ma estére keresek normális, intelligens párt, pest megyéből! Enyhe bi dolgok bele férnek!
Ma estére keresek normális, intelligens párt, pest megyéből! Enyhe bi dolgok bele férnek!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi??