Mélytorkoznék
Budapesten ma este nagy farkat szopnék. Hely van.
Sziasztok. Nekem sajna ma este nem jó de ha holnap este még jó lehet imádnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 12:29
Törölt felhasználó (4520072)

Sziasztok! Ma délutánra pár? Viberen vagy skypon kamera, ha ok minden gyertek
Helyünk van Bp. mellett..

Sziasztok. Szóló pasi esetleg? Szerintem be jönnék. Viszont nekem csak holnap este jo...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 03. vasárnap 12:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 03. vasárnap 12:29
Törölt felhasználó (4520072)

Békés megyében szopatna valaki?
Holnap estére keresünk harmadiknak Nagy intimmel pasit a feleségem örömére !
Balatonfüred vonzáskörzetében keresek szexpartnert!
Aktív pasit keresek Mosonmagyaróvár környékén. Szívesen masszírozok is.
Sziasztok!
Sexpartnerem...partnereim keresnèm ma du.!Bp.!Hely ok!
Sexpartnerem...partnereim keresnèm ma du.!Bp.!Hely ok!
Ma délután, kora este Balatonfüred vonzáskörzetében keresek szexpartnert! Hölgyet, párt vagy pasit.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában

Ma délután, kora este Balatonfüred vonzáskörzetében keresek szexpartnert! Hölgyet, párt vagy pasit.
Sziasztok én egy 36 éves pasi vagyok!Lányt, párt keresek minden jóra!Helyem van várpalotán utazni sajnos nem nagyon tudok de fogadni igen!
Sziasztok!
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.
Hellyel rendelkező, ápolt hetero pasiként keresem partnerem Nő vagy hetero pár személyében. Helyem van de menni is tudok, és kocsi is van.

Sziasztok.Van Győri hölgy vagy lány aki most szombaton ráérne? Itt is aludhatsz.Masszázsal kezdeném és jöhet a gátlástalan szex.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.
Ma napközben keresem hölgy, pár társaságát tabumentes szexkalandra. Hellyel rendelkezem Zalaegerszegen, illetve szívesen utazom nyugat-magyarországi viszonylatban. Többesben tapasztalt, határozott sportos negyvenes
Hölgy(ek)/pár budaörsre? Szauna parti?
Vékony, fiatalt cumiznék most.
Bi párt, esetleg idöseb pasi most ?
Helyem van
Helyem van