Szopnék. Nagy popóval rendelkező passziv, jól kúrható duci srácként keresem aktív partnerem, aki szereti a nagy popsikat. Székesfehérvár.
Ma valaki hozzank felesegem oromere?
Ma estére keresek hellyel vagy autóval rendelkező aktív partnert Bp-ről. Én 27 éves vékony, passzív vagyok.
Nőiruhás férfiként (crossdresser) 2 szombat este-10-11 környékén szívesen leszopnálak vagy meg is dughatsz ,ha nem túl nagy, Szombathely környékén ,szabadban autóban .esetleg nálad .
imádom a nagyon idős pasikat is
Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
imádom a nagyon idős pasikat is

Valószínű az m86 felett Zanatnál átívelő híd túl oldalán leszek ha ez változna kiírom . Mielőtt beérné Zanatra balra , át az autóút felett , majd jobbra és kb 100 m múlva a lejtő alján elágazik az út ott balra leszek . Irj ha ott vagy megírom pontosan hogy még kint vagyok e és pontosan hol és milyen autóval , he esetleg az a hely foglalt lenne
Ha jönnél mindenkepp írj itt üzenetet
Bi párokat fogadnék, helyem van
A többit ... privin

A többit ... privin
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Hahó Csongrád - Csanád megye!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 22. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 22. péntek 22:09
Törölt felhasználó (4121152)

Szeged, Hódmezővásárhely! Szombaton vacsora után van olyan páros, aki szívesen látna?
Ma valaki Bp?
Nincs egy pasi aki este csatlakozna harmadiknak???
Yoni masszázsra lehet jelentkezni!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Ápr.29-30 vagy Máj.1-2. 10:00-21:00- óra között!
Hatvan és környéke!
Ma estére keresunk pasit a felesegem örömére nagyobb intimmel!
csak az irjon aki ma este el is tud jonni

Sziasztok! Feleséget masszíroznék, kényeztetnék a férje előtt, vagy vele közösen .. Akár a nappali órákban is. Utazni tudok, fogadni nem.
Hali mindenki.
Jaj de rossz az idő. Valami ,mára?

Ma estére én is keresek programot

Sziasztok! 21 éves fiatal srácként keresek Szombathely környékéről nőt, párt (Női tag örömére, de aktív biként is csatlakozok).
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Helyem nincs, de utazni tudok, illetve szabadban is szívesen kipróbálnám.
Ma szívesen fogadnák, érte mennék, haza vinnék szexre vágyó hölgyet párt. Normális távolságra Szalkszentmártontól! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg prívatba.
Kiskőrösön egy nő sincs?
Kiskőrös környékén,nőt,feleséget,háziasszonyt keresek lazára.
196cm magas igényes potens kisportolt pasi ismerkedne molett , vagy nagyon molett Nővel , ilyen tagú párral!
Sziasztok !
Délutánra ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon és környékén minden jóra. Üzenetet privátba várom.
Délutánra ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon és környékén minden jóra. Üzenetet privátba várom.