Sziasztok, utazni tudó szolo pasit keresunk pentek estere, a felesegem örömére! Nagy intim elony!

Ma estére is keresek szexpartnert! Nyitott vagyok és bi!
Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok.Győri hölgyet keresek akit ma ráérne és találkozna is.Masszázsal kezdeném és jöhet a szeretkezés.Légy nyitott és bevállalós.Nem bánod meg.Írj privát üzit ha érdekel.Helyem van.
Sziasztok,
Holnap, 04.28-án megyek Pécs környékére munka ügyben, szívesen fogadnám egy hölgy társaságát.
Holnap, 04.28-án megyek Pécs környékére munka ügyben, szívesen fogadnám egy hölgy társaságát.
Sziasztok. Ma egész nap és a héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok!
Bp.,most?..hely ok!
Bp.,most?..hely ok!
20-40 év közötti, lehetőleg sportos, bp-i, biszex vagy biszex érdeklődésű kiváncsi hetero pasit keresek kényeztetésre. Nálam megoldható.
Győri lányt,elhanyagolt nőt keresek szex kapcsolatra.Lakás van. Én jóképű sportos 40éves vagyok. Párok nem érdekelnek.Maximum 40éves-ig keresek nőt!Tali akár ma!
Gyálon nagybuszban egy vagy több jó körre nőt keresek!

Sziasztok!
Pénteken napközben talalkoznék hölgyel vagy párral Pécsen vagy környékén!Komoly,megbízható és kedves férfi vagyok!Keressetek privátban és megbeszéljük a továbbiakat!
Pénteken napközben talalkoznék hölgyel vagy párral Pécsen vagy környékén!Komoly,megbízható és kedves férfi vagyok!Keressetek privátban és megbeszéljük a továbbiakat!
Ma napközben szopnék szép kemény faszt végig Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén
Szisztok!
Baratnommel 3.fel szemelyeben egy MAXIMUM 35-40eves ferfit keresunk.
Fontos,hogy legyen kitoltott FENYKEPES adatlapja,tudjon helyesen irni,legjobb ha lenne itteni “referenciaja” smile
Normal/sportos alkat elvaras,illetve egy atlagos/atlag feletti intim meret az amit keresunk
Mi 25f/23l sportos testalkattal,a holgy nagy cicikkel szuk puncival
az elso harmasunkhoz keressuk a szerencses ferfit
Baratnommel 3.fel szemelyeben egy MAXIMUM 35-40eves ferfit keresunk.
Fontos,hogy legyen kitoltott FENYKEPES adatlapja,tudjon helyesen irni,legjobb ha lenne itteni “referenciaja” smile
Normal/sportos alkat elvaras,illetve egy atlagos/atlag feletti intim meret az amit keresunk

Mi 25f/23l sportos testalkattal,a holgy nagy cicikkel szuk puncival

Sziasztok!
Bp.,most?Hely van!
Bp.,most?Hely van!
Budapest nyiregyhaza majd delutan vissza fele keresek hölgyet apolt kamionos m3ason sexelne .
Szia Debrecen mellett lakom ha még aktuális az ajánlat akkor érdekelne a dolog képcsere nem gond Üdv
(Ez egy válasz bifiu1102 üzenetére (2022. 04. 26. kedd 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 26. kedd 07:07

Sziasztok holnap szivesen taliznék Debrecenben helyem van ápolt normális kicsit macis pasi vagyok ! Írj szia
Pesten keresek hajnali 4 felé férfit hellyel akit le szophatok ki nyalhatok !
Sziasztok! Ezen a héten pénteken a reggeli Órákban megyek Pestről szegedre. Szívesen leviszek magammal hölgyet vagy párt, közben lehet egy kellemes autós kaland. A visszautat is megbeszélhetjük, ami ugyanazon a napon lesz részemről a délutáni órakban .privatra várom a választ.