Sziasztok! Szombathely, illetve sopron környékén keresnék nőt, illetve heteró alapon párt, akik nagy vággyal rendelkező fiatal srácot keresnek.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Minden jóban benne vagyok
Sziasztok!Csütörtök délelőttre keresek hőlgyet, párt pécsen,kellemes időtöltésre. Privátban!
Hölgy előtt kiverném!
Sziasztok!
Tudom lehetetlen, de hetero, sportos férfivel senki nem ismerkedne?
Csajok, párok?
36 F
Tudom lehetetlen, de hetero, sportos férfivel senki nem ismerkedne?
Csajok, párok?
36 F
Ma estére keresünk haverommal kukkolható párt vagy lányt .. esetleg több is lehet heteró alapon.
Sziasztok! Mi normális kicsit teltebb ápolt 30 éves pár vagyunk! És keresnénk egy bi fiút minden ott van az adatlapon ! Akinek van kedve ma este talizni Debrecenben az írjon Viber számot fogunk kérni és oda majd képet is ha nincsen vagy nem szeretnél képet küldeni vagy nem érsz rá ma este ne írj ! Szép napot !
Székesfehérvár és környékén ma kaland?
Budapest ffi most?
Most valaki bi Halásztelek és környéke?
Nyiregyen ma reggel 10h ig igényes nőt, vagy nagyméretű pasit keresek.
Csepeli buszsofőr van? Aki cumizna nyelné?
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn.Hétvégén egész nap a tiétek vagyok. Várom üzeneted.
Pesten keresek ma 20 óra körül bi párt vagy férfit hellyel
Sziasztok.05.07 Szombat este keresek Bpi pàrt hölgyet minden jóra .
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Nem csak egy gyors menetre akár egèsz estére.
Sziasztok!
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok
(Batthyány tér)
Ma este (05.05) 21 körül keresek aktív srácot orális-anális szexhez Bp-ről. Autó/hely szükséges részedről.
28 éves vékony, passzív srác vagyok

Sziasztok szívesen találkoznék eger és Gyöngyös között nőkkel párokkal 100 heteroszexuális vagyok
Sziasztok. Egész héten esténként fogadnék csendes lakásomban közös élvezetekre hölgyet, párt Pest megyében Gödöllőn. Várom üzeneted.
Sziasztok !
Szekszárdon ma estére diszkrét ápolt szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy kellemes találkozásra ?
Szekszárdon ma estére diszkrét ápolt szexpartnert keresek minden jóra. Pár házaspár hölgy kellemes találkozásra ?