sziasztok..most szopnek max 11 ig...helyem van, glory hole falam is...gyere..
Sziasztok! Ma délelőttre v.kora délutánra keresek hölgyet párt autós kalandra szabadtéri szexre!Privát üzeneteket várom oldalamon képek is vannak.
Sopronban kanos pasi, aki most popot szetkurna.
Valaki Budapestről?

Szerenék szopni most Pilisen és környékén
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok. Pár, esetleg hölgy most Budapest és környékéről?
Sziasztok! Kedden megyunk Nyíregyházára es pentek reggelig leszunk.. Ez idoszakon belul keresunk harmadiknak pasit a felesegem oromere! Szabolcs vagy Hajdu Bihar megyeben
Alkalmi partnerem keresem(Hölgy-Pár)M5-M0-M1 útvonal mentén.
Ma este idősebb, macis pasit cumiznék.
Sziasztok!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
Ma 18 óra után hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne?
Budapest és környéke!
sziasztok hölgyet keresek kaposvárrol alkalmi kapcsolatra ( helyem sajnos nincs) de bármi jóban benne vagyok
Sziasztok!
Lány/hölgy társaságot keresek ma estére Budapesten. Helyem van. Privizz
Lány/hölgy társaságot keresek ma estére Budapesten. Helyem van. Privizz
Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Sziasztok.Győri hölgyet keresek aki ma délután ráérne és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Helyem van.Várom a jelentkező hölgyet.Kiben van egy kis kalandvágy valami újat kipróbálni? Ha van amit ki szeretnél próbálni velem megteheted.
Sziasztok Ma délután baszna valaki popsit? BP belváros ! Helyen van. Írj kontaktot és írok viberen
Nehogy elpazarold!
(Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 05. 15. vasárnap 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 15. vasárnap 13:14

Dunaharaszti környékén valaki vállalna egy kitartó,hosszú cumizást ? Nagyon hálás lennék,mert nagyon tele a zacsim !
Dunaharaszti környékén valaki vállalna egy kitartó,hosszú cumizást ? Nagyon hálás lennék,mert nagyon tele a zacsim !
Sziasztok !
Holnap estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Ha lenne valaki aki találkozna írjon privátba. Ráérő pár házaspár hölgy kellemes randira ?
Holnap estére Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek minden jóra. Ha lenne valaki aki találkozna írjon privátba. Ráérő pár házaspár hölgy kellemes randira ?
Sziasztok! 22 éves srácként Budapesten kalandoznék ma!