Sziasztok.Győri hölgyet keresek aki ma ráérne és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Helyem van.Várom a jelentkező hölgyet.Kiben van egy kis kalandvágy valami újat kipróbálni? Ha van amit ki szeretnél próbálni velem megteheted.
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Szombat kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Dunaharasztiban és környékén keresek elhanyagolt feleséget , csajszit , lányt , házaspárt cuckold szexre masszirozásra ! Maximális diszkrécióval dugnám , nyalnám , szopatnám...stb...stb... Akinek szüksége volna rá !
Sziasztok
Szombat estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek..
Moto
Szombat estére 05.21.-én hölgyet vagy párt keresek..

Moto
Délpest környékén valaki mostanában?
Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
Helyem sajnos nincs, de akar autóban is benne vagyok, vagy megbeszéljük hol.
27 éves, vékony passzív vagyok
27 éves, vékony passzív vagyok
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok!
Holnap estére keresünk beszálló pasit tartalmas sexre.
Holnap estére keresünk beszálló pasit tartalmas sexre.
Soroksár parkolóban buszban kalandra keresek nőt!

Ma este aktív srácot szopnék és szex is érdekel. (Bp)
27 éves, vékony passzív vagyok.
27 éves, vékony passzív vagyok.
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szeretnék ismerkedni hölgyek, párral! Akár ma délután, kora esti találkozóval! Autós találkába is benne lennék, de helyem is lenne!
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most!Bp.,hely ok!
Sexpartnerem keresném most!Bp.,hely ok!
Sziasztok. Péntek este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Sziasztok! Van még valaki?

van amit akarsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 18. szerda 23:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 18. szerda 23:46
Törölt felhasználó (4171012)

fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
fiatal lányokat keresek,irj rám csak személyes tali.van
17be csak szopatok,így hogy nincs más.most.
Sziasztok! Holnap délután ,hetero alapon , hármas kalandra keresünk fiatal ( max 32 éves ) srácot. Barátnőm szülinapja lesz! Csak fényképpel , adatlappal . Vác -Dunakeszi környékén leszünk. Üzit küldj
Kecskeméten keresek olyan nőt aki szereti ha gyúrják a melleit ! Mellmániás vagyok és ez az elsőrendű célom! Írj privátban ha érdekel a dolog!
Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...
Párokhoz csatlakoznék akár csak kukkolásra,vag csak a hölgy örömére is,miközben a férje nézi!
Minden jóban benne lennék..
Cuckold,feleségmegosztás,közös maszti.stb...