Értem. Semmi gond. Nekem nem esik ki. Én is felmennék mint egyik nap is voltunk fent de senki nem volt csak ott parkoló autók amikben senkik nem ültek .
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 05. 20. péntek 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 20:58

Köszönöm a segítséget, de az nekem most kiesik a mozgás körzetemből!

Törölt felhasználó (88953)

Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Köszönöm a segítséget, de az nekem most kiesik a mozgás körzetemből!
(Ez egy válasz chambers5 üzenetére (2022. 05. 20. péntek 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 19:35

Nézz fel a Szépvölgyi úthoz hátha lesz fent pár ki tudja. Vagy szóló nő bár azt kétlem. Max csak akik a kutyákat sétaáltatják meg akik futni járnak fel oda.

Sziasztok. Ma este, és egész hétvégére keresem szexpartnerem akár pár is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Nézz fel a Szépvölgyi úthoz hátha lesz fent pár ki tudja. Vagy szóló nő bár azt kétlem. Max csak akik a kutyákat sétaáltatják meg akik futni járnak fel oda.
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2022. 05. 20. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 19:29

Sziasztok.
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
De jó lenne ma este valami kellemeset összehozni! Pest megye Déli része, Bács megye Északi része, vagy Dunaújváros és környéke lenne nekem megfelelő!
Sziasztok.
Sziasztok! Most péntektől vasàrnapig keresek pàrokat vagy akàr csak pasit közös időtöltéshez! Utazni és fogadni is tudok! Akàr nudizni is szívesen elmennék valakivel, valakikkel!
Péntek késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Budán keresek szexpartnert mai napra élvezkedésre!
Sziasztok.Pesten,pest környékén van több hely is.Gondolom ti a balaton környékén kerestek…
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 20. péntek 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 20. péntek 09:30
Törölt felhasználó (4670565)

Szabadtéri elsősorban autós szexhez keresünk párokat, esetleg összeszokott baráti társaságot. Köszönettel fogadnánk infókat is arról hogy valaki ismer e ilyen helyeket ahol ismerkedni és szexelni is lehet?
Sziasztok!Ma estére,éjszakára szívesen vendégül
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
látnák otthonunkban szimpatikus párt,Nagykanizsán!Privát üzeneteket várunk!Köszönjük
Hello! Ma, vagy holnap estére társaságot keresünk.Recsken hely van!
Ma illetve szombat estére keresünk haverommal lanyt vagy párt.
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk akar csak leskelodni
27-29eves sportos magyar srácok vagyunk akar csak leskelodni
Sziasztok !
Hétvégén szombat vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Választ privát üzenetben kérném.
Hétvégén szombat vasárnap napközbeni vagy délutáni találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy akik találkoznának ? Választ privát üzenetben kérném.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz.
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz.
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Nógrád megyében napközben ráérő igényes nőt keresek40-55ev között!
Sziasztok! Holnap délelőtt 10 után valaki XIII. környékén hellyel? Bármiben benne vagyok

Kecskeméten nagymellű nőt keresek szexre!Írj privátban!