Sziasztok !
Délutáni találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy kellemes talira ? Választ privát üzenetben várom.
Délutáni találkozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon minden jóra. Pár házaspár hölgy kellemes talira ? Választ privát üzenetben várom.
Sziasztok 05/21 szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet.
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
Én 47 éves nem független pasi vagyok aki kalandózna egy jót,bár ha mindenkinek jó akkár hosszabb távra is keresek.
Nem vagyok már tapasztalatlan 1-2,1-3 , ill sw házi bulikba is voltam és nagyon teszet.
Szívesen mennék sw cluba is , akár egy unatkozó hölgyet,anyucit,csajszit társaságába
Sajnos helyem nincs,de szóló hölgynél meg tudóm oldani a hely kérdését,pároknál nem,iqos szívok.
Valakinek megteszet amit írtam váróm a leveleket .Üdv Laca
sziasztok.Ma kora délután Délpest környékén találkoznék bi párral vagy idősebb bi férfival.
Ma a szépvölgyi parkolóban valaki?
Sziasztok! Ma Budapesten fiatal srácként kalandoznék, akár helyem is van.
Masszázs,Orális játékokra hölgyet párt keresek. Kecskeméten
Sziasztok.
Ma Dunaújváros és környékén, szívesen találkoznék, hölggyel, vagy párral!
Ma Dunaújváros és környékén, szívesen találkoznék, hölggyel, vagy párral!
Ma este Siófokon szimpatikus párral, esetleg sportos szóló pasival találkoznánk. Csak ma este!!!

Hölgyek! Ma egész nap ráérek,akár éjszakába nyúlóan is,ha van kedved egy kellemes napot,estét eltölteni velem,mindenféle finomsággal fűszerezve. Adatlapom szerint.Privátban írj.
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Budán tudok fogadni biszex kalandra is!
Bi párokat keresek ma estére

Sziasztok.Egész hétvégére keresem szexpartnerem akár párt is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.

Sziasztok.Győri hölgyet keresek aki ma ráérne és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Helyem van.Várom a jelentkező hölgyet.Kiben van egy kis kalandvágy valami újat kipróbálni? Ha van amit ki szeretnél próbálni velem megteheted.
Sziasztok! Ma este fél tíztől várunk szopatni vágyó pasikat a Püspök erdőben.
Autós kalandra hölgy vagy pár?
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része! Esetleg Dunaújváros.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része! Esetleg Dunaújváros.
Extra szőrös pinát nyalnék.
Párnál nyalnék, szopnék most, hely ok

Asszonyok lányok párok ?Pest megyébe keresek privi.