Sziasztok !
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha van valaki aki találkozna írjon privátba. Pár házaspár hölgy ?
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha van valaki aki találkozna írjon privátba. Pár házaspár hölgy ?
Vasárnapi matinéra partnereket keresek!

Sexpartnerem...partnereim keresnèm ma dèlelött!Bp.!
Sziasztok! Van még valaki?

Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy mostanában Budapesten és Pest megyében hol lehet utcai örömlányra lelni?!
Köszi
Tudja esetleg valaki, hogy mostanában Budapesten és Pest megyében hol lehet utcai örömlányra lelni?!
Köszi
Párok? esetleg idösebb bi pasik ? hely ok
Asszonyok lányok párok ?Pest megyébe keresek privi.
Párnál nyalnék, szopnék most, hely ok

Extra szőrös pinát nyalnék.
Autós kalandra hölgy vagy pár?
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része! Esetleg Dunaújváros.
Pest megye Déli része, vagy Bács megye Északi része! Esetleg Dunaújváros.
Sziasztok! Ma este fél tíztől várunk szopatni vágyó pasikat a Püspök erdőben.
Sziasztok.Győri hölgyet keresek aki ma ráérne és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Helyem van.Várom a jelentkező hölgyet.Kiben van egy kis kalandvágy valami újat kipróbálni? Ha van amit ki szeretnél próbálni velem megteheted.

Sziasztok.Egész hétvégére keresem szexpartnerem akár párt is akik beavatnának Gödöllőn. Helyem van. Várom üzeneted.
Bi párokat keresek ma estére

Budán tudok fogadni biszex kalandra is!
Sziasztok!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Ismét itt vagyok az oldalon. Fiatal, jóképű és értelmes pasiként keresem ma este a partnerem, illetve partnereim. Nagyon szívesen csatlakoznék Győr környékén egy kedves párhoz. De utaznok is nagyon szívesen!
Ha valóban olyan emberrel akartok ismerkedni aki találkozik is akkor keressetek bizalommal.
Hozzunk össze egy remek estét!
Hölgyek! Ma egész nap ráérek,akár éjszakába nyúlóan is,ha van kedved egy kellemes napot,estét eltölteni velem,mindenféle finomsággal fűszerezve. Adatlapom szerint.Privátban írj.
Ma este Siófokon szimpatikus párral, esetleg sportos szóló pasival találkoznánk. Csak ma este!!!

Sziasztok.
Ma Dunaújváros és környékén, szívesen találkoznék, hölggyel, vagy párral!
Ma Dunaújváros és környékén, szívesen találkoznék, hölggyel, vagy párral!