Törökbálinton fogadnék hölgyet/párt!
No ilyen lesz még sok !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 05. 22. vasárnap 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 22. vasárnap 15:16
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Elmaradt egy találkozóm, a Városligetnél vagyok. Mostanában keresnék nőt/párt Budapesten. Autó nélkül vagyok sajnos.
Csak nyalás is érdekelne !
Írjatok üzenetet nyugodtan. Zsolt
Elmaradt egy találkozóm, a Városligetnél vagyok. Mostanában keresnék nőt/párt Budapesten. Autó nélkül vagyok sajnos.

Sziasztok !

Sziasztok! Fiút vagy lányt keresek közös masztihoz,miközben néznénk exbarátnőm amatőr szexfilmjét.Csak akkor írj ha van esti szabadidőd,helyem van.Igérgetők,hitegetők ne írjanak.Normális bemutatkozás kérek elérhetőséggel!
Pestmegyei vagyok!
Pestmegyei vagyok!
Mai napon fiatal bp-kecskemét között?
Sopron? Most vki?
Hello! Budapesten kalandoznék ma, akár valami többes buliban is benne vagyok. Helyem is van.

Budán ma ???
Szekszárdon valaki???
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Sziasztok! Szombathelyen keresnék nőt, illetve párt a női tag örömére. Helyem nincs, utazni tudok. Kipróbálnám szabadban is.
Szopatnék ma délután pestmegyében ! Vecsés , Üllő Monor környékén !
Délpest környéke?
Szopnék dughatunk is.
Szopnék dughatunk is.
Sziasztok hölgyel vagy párral ismerkednék 19 éves vagyok
20-40 év körüli, lehetőleg nem duci bp-i, kanos biszex, vagy biszex érdeklődésű hetero pasit kényeztetnék. Nálam megoldható. Farokmasszázs, oral
Veszprém-Pápa-Győr környékén valaki ma délután vagy estefelé szabadban talizna?

Sziasztok! Ma szexkalandot keresek párokkal! Cuckold, bukakke, dogging
Sziasztok !
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha van valaki aki találkozna írjon privátba. Pár házaspár hölgy ?
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes találkozáshoz ápolt diszkrét kulturált mindenre nyitott férfi vagyok nagyobb mérettel. Ha van valaki aki találkozna írjon privátba. Pár házaspár hölgy ?
Vasárnapi matinéra partnereket keresek!

Sexpartnerem...partnereim keresnèm ma dèlelött!Bp.!