Szombaton én vasárnap van sok szabadidőm.Lányt,párt keresek,Pest,Fejér,Veszprém megyében.
Budán most szopatnék!
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 05. 27. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten ferfit keresek hellyel orál stb
Pesten most szopnék hellyel rendelkezőt
Sziasztok !
Ma este éjszaka Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz. Válasz privátba várom.
Ma este éjszaka Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz. Válasz privátba várom.
Budán és környékén szexpartnert keresek!
Sziasztok! Most szombatra (holnap) keresünk belevaló, nem kamus pasit 3-as sexre sexisen telt párom közös kényeztetésére, tartalmas sexre.
Sziasztok. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak? Mobilis vagyok, utazni tudok.

Ma este aktív partnert szopnék, esetleg dughatna is.
Helyem nincs, kocsiban/nálad is oké a dolog.
27 éves, vékony passzív vagyok.

27 éves, vékony passzív vagyok.
Sziasztok! 24 éves srác vagyok ápolt, igényes. Alkalmi videócset-re és akár alkalmi szexkapcsolatra keresek partnert vagy párt mindkét fél örömére, nyitott vagyok enyhe bi dolgokra is mert még nem próbáltam fiúval, közös maszti, kiverés egymásnak, esetleg kölcsönös orál is. Helyem van és utazni is tudok, képcserébe benne vagyok és a kölcsönös diszkréció részemről alap dolog!
Sziasztok.Ma estére keresek hölgyet,párt egymás szórakoztatására.budapesten belül bárhol.
Salgótarjánban szopatna dugna vaalaki??helyem van
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok !
Ma esti éjszakai játszadozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon esetleg környékén párt házaspárt hölgyet akik szívesen találkoznának egy átlagos ápolt mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival . Kellemes találkozásra van valaki ? Írj privát üzenetet.
Ma esti éjszakai játszadozáshoz ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon esetleg környékén párt házaspárt hölgyet akik szívesen találkoznának egy átlagos ápolt mindenre nyitott nagyobb intimmel rendelkező férfival . Kellemes találkozásra van valaki ? Írj privát üzenetet.
Sziasztok! Valaki hétvégén egy kellemes szexre? Csendes lakásomon várlak Gödöllőn.Várom üzeneted.
Sziasztok Dabason este fogani tudok hölgyet vagy párt.
Sziasztok.Győri hölgyet keresek aki ráérne most szombaton és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Helyem van.Várom a jelentkező hölgyet.Kiben van egy kis kalandvágy valami újat kipróbálni? Ha van amit ki szeretnél próbálni velem megteheted.
Sziasztok ! Igényes srácként keresek ma késő estére kalandozni vágyó nő, lányt. Helyem van de utazni is tudok. Szexben nyitott kényeztetni szerető srác vagyok. Kérem csak valós nők írjanak akik találkozni is szeretnének
szép napot

Ki szopatna ma Tatabánya, Tata környékén?
Pécs és környékén valaki?