A közelünkből keresünk az adatlapunk alapján.
Keresek bi párokat, esetleg idösebb partnereket, a többit privin
Helyem van

Helyem van
Sziasztok!
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
Ma estére keresek Lány / Hölgy társaságot Budapesten. Helyem van. Privizz
20cm feletti teljesen borotvalt sportos v kigyurt pasit keresünk csinos 9 honapos terhes baratnőmmel, hazibarátnak hosszútávra barati ill sexkapcsolatra.
Debrecen-Nyiregyháza
Debrecen-Nyiregyháza
Kecskeméti hölgyet párt fogadnék.
Sziasztok ma estére Bp-i pár,csajszi,hölgy?Én 47 éves nem független ff vagyok ma estére keresek jó partnert vagy partnereket szóló ff nem érdekel.
Gyere most harmasba! Írj elérhetőséget és bassz most délelőtt Pesten !
Elérhetőséget irj Sziasztok Pest - Belváros ? Helyem van .. kefélne valaki a hétvégén ? Most az éjjel
? Hármasra valaki ? Írj elérhetőséget és írok viberen vagy Skype-on!
? Hármasra valaki ? Írj elérhetőséget és írok viberen vagy Skype-on!
Sziasztok most este csepel sziget p.megye szabadban meztelenkednék sexelnék
Debrecen, Roncsbár itt ülünk. A női párunk ki van éhezve. Privát üzeneteket kérünk.
Szombaton én vasárnap van sok szabadidőm.Lányt,párt keresek,Pest,Fejér,Veszprém megyében.
Budán most szopatnék!
(Ez egy válasz Pervi bi fiú üzenetére (2022. 05. 27. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Pesten ferfit keresek hellyel orál stb
Pesten most szopnék hellyel rendelkezőt
Sziasztok !
Ma este éjszaka Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz. Válasz privátba várom.
Ma este éjszaka Szekszárdon ápolt diszkrét szexpartnert keresek kellemes találkozáshoz. Válasz privátba várom.
Budán és környékén szexpartnert keresek!
Sziasztok! Most szombatra (holnap) keresünk belevaló, nem kamus pasit 3-as sexre sexisen telt párom közös kényeztetésére, tartalmas sexre.
Sziasztok. Ma este pár aki pasit keres harmadiknak? Mobilis vagyok, utazni tudok.

Ma este aktív partnert szopnék, esetleg dughatna is.
Helyem nincs, kocsiban/nálad is oké a dolog.
27 éves, vékony passzív vagyok.

27 éves, vékony passzív vagyok.
Sziasztok! 24 éves srác vagyok ápolt, igényes. Alkalmi videócset-re és akár alkalmi szexkapcsolatra keresek partnert vagy párt mindkét fél örömére, nyitott vagyok enyhe bi dolgokra is mert még nem próbáltam fiúval, közös maszti, kiverés egymásnak, esetleg kölcsönös orál is. Helyem van és utazni is tudok, képcserébe benne vagyok és a kölcsönös diszkréció részemről alap dolog!