Érettebb hölgyet kényeztetnék diszkréten, helyem van.!
Figyelem! Figyelem!
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
25-26.ra szeretnék egy többes partyt össze hozni. A helyet tudom bizonyítani. A párom elküldtem nyaralni, így egyke vagyok. Egy 6-8fős szexre éhes párt, lányokat várok. Férfi részről hetero alapon. Én egy 45 éves, 180 magas,85kg, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kopaszra nyírt haj, tetoválás és kőrszakál. 19cm intim mérettel. Többesben jártas. Az érdeklődők emailban jelentkezhetnek a többit ott. feny7700@gmail.com
Bi párok most Budaörs ?
Pécsen keresek kanos, potens, diszkrét fickót akit egyoldaluan leszophatok és/vagy megdugna. Helyem van, 0-24-ben ráérek a napokban
Kecskeméten, lányok párok ma estére? Fiatal fiú szívesen szexelne veletek.
Vasárnap-Hétfő késő este vagy Hétfő-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Dunaharaszti és környékéről elhanyagolt feleség,vagy kiéhezett csajszi irhatna. Kőkemény farkammal állok a rendelkezésükre ! Lehetsz kamionos felesége,vagy csak simán fasirtban az uraddal ! Szívesen segitek felszarvazni bármeik kategóriát !
Sziasztok.
Szegeden a Szikinél lányok,hölgyek,párok..biszex is lehet.
Ma este valakinek lenne kedve bármi jóhoz??
Közös maszti,simogatás,cuckold vagy akármi!
Szegeden a Szikinél lányok,hölgyek,párok..biszex is lehet.
Ma este valakinek lenne kedve bármi jóhoz??
Közös maszti,simogatás,cuckold vagy akármi!
Hello!
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Szállás a Balatonon!!!
Párt vagy hölgyet szívesen fogadnék akár egész éjszakára is Balatonlellén vasárnap és hétfő éjszakára!!
Természetben.....
Vannak fotóim ha bejelöljük egymást.....
Ha felkeltette érdeklődésed kérlek privátban írj írjatok!!
Zs
Van pár órám most Budán szexelni!
Alkalmi partnerem keresem Szeged-Budapest-Hegyeshalom útvonal mentén hölgy-pár személyében.
Sziasztok csak ma estére pasit keresünk gyula környékéröl jó intom méret elöny
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Láberotikát és punci nyalást kedvelő hölgy esetleg van Szolnokon?
Belevaló pasi aki ma szopatna, megdugna? Szabadban is vagy Bp belvaros
Ma délután párral huncutkodnék!
Sziasztok !
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes huncutkodáshoz. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát várom.
Ma délután ápolt diszkrét szexpartnert keresek Szekszárdon kellemes huncutkodáshoz. Esetleg ráérő pár házaspár hölgy ? Válaszokat privát várom.
Most délelőtt szopnék végig de dugható is vagyok helyem van
Sziasztok. Ma délután este fogadnék hölgyet, párokat csendes otthonomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Ma napközben autós kalandhoz keresek partnert akit leszophatok. Normális, igényes passzív srác vagyok. Nógrád megye.