sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
sziasztok..ma szopnék kocsiban mellett..(45 év alattiakat)..köszönöm. ui. nem sajat kocsimban, te kocsidban vagy mellette...taxisok előny.
Én, ha nő lennék mindenképpen szeretnék találkozni egy ilyen helyesen író férfival.
(Ez egy válasz RODGER22 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 05:45

sziasztok lányokal hőlgyekel cam vagy csak beszélgetés. Elhanyogol a pasid vagy férjed gyere és élvezünk együt mindenre nyitot vagyok. skype rodger.rodger2
Sziasztok
Szopnek ma bp
Szopnek ma bp
Sziasztok.Ma Szombat estére keresek Bp-i párt ,elhanyagolt hölgyet, anyucit
Sziasztok
MA este ismerkednék hölggyel,párral…
Moto
MA este ismerkednék hölggyel,párral…

Moto
Sziasztok. Adatlapunk alapján keresünk.
sziasztok lányokal hőlgyekel cam vagy csak beszélgetés. Elhanyogol a pasid vagy férjed gyere és élvezünk együt mindenre nyitot vagyok. skype rodger.rodger2
Szia ha bi fiú is érdekel irj
(Ez egy válasz Becks üzenetére (2022. 06. 18. szombat 01:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 01:21

Sziasztok
32 éves 175 magas, 72 kg, normál testalkatú férfi lennék. Kalandot keresek a hétvégére nálad, nálam, kocsiban vagy bárhol akárhol Pest megyében. Párokhoz is szívesen csatlakoznék. Írjatok ha fel keltettem a figyelmeteket!
32 éves 175 magas, 72 kg, normál testalkatú férfi lennék. Kalandot keresek a hétvégére nálad, nálam, kocsiban vagy bárhol akárhol Pest megyében. Párokhoz is szívesen csatlakoznék. Írjatok ha fel keltettem a figyelmeteket!
Sziasztok
Ma este párt vagy lányt fogadnék helyem van Újpesten! 36 éves sportos ápolt férfi vagyok
Sziasztok.
De jó lenne holnap, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
De jó lenne holnap, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
Sziasztok
Szolnok környéken szopnék szopatnék
Szolnok környéken szopnék szopatnék
Ma estére itt a Balatonnál( B.almádi-Bkenese) van valaki?
Sziasztok ma estére keresem sexpartnerem többes sexet is bp. p.megye
Van itt olyan hölgy, vagy pár, aki keres egy helyes, tapasztalt, jó méretű férfit? Akár ma este? Cegléd, környékén lakom, de mobilis vagyok!
Sziasztok! 38 éves bi srác vagyok! Siófokon most valaki?
Vekony, 20-25 év körülit szopnék, akár most. Autózni tudok, de helyem is van.
Budapesten mostanában keresek potens, passzív férfit. Hely megoldott, diszkréten.
Aktiv fiut keres férfi. Bp