Dunakeszi legénybúcsú, 4 férfi várja a hölgyeket minden jóval

Esélytelen nyugalmával keresek, de hátha akad biszex pár vagy vagány nimfómániás hölgy. Akár ma estére
Budapest, idősebb párhoz mennék.
Csinos, nagymellű hölgytagú pár vagyunk. Ma este Alsóörsön várunk nyaralóban igényes, borotvált pasit.
Privát üzenetet írj!
Privát üzenetet írj!
Budapest, idősebb párhoz mennék.
Sziasztok! Hétvége folyamán hölgynek, párnak kellemes társasága lennék…
Ez igen !
(Ez egy válasz RODGER22 üzenetére (2022. 06. 18. szombat 05:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 05:45

sziasztok lányokal hőlgyekel cam vagy csak beszélgetés. Elhanyogol a pasid vagy férjed gyere és élvezünk együt mindenre nyitot vagyok. skype rodger.rodger2
Ma késő este vagy holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok 40 es sportos pasi játszotársat keres magas vékony extra méret 12 kerületben van búvóhely viber legyen

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!

Törölt felhasználó (4318932)

Nagy intimmel pasit keresunk a mai napra felesegem oromere
Hm
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 06. 18. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 18. szombat 11:57

Törölt felhasználó (4318932)

Hello,
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Nyíregyháza
155/44/22 csinos baratnőmmel keresünk nagyméretű házibarátot
Viber legyen
Cuckold
Nyíregyháza
Kedd és Szerda napközben Nyiregyházán leszek elérhető, aki szeretné ha a kezemmel/számmal segítenék rajta, írjon bátran :P
mára keresnék 50 fölötti hölgyet.Dunaúváros
Budapesten keresek szopható, fejhető pasit. Helyem van 40 éves férfias pasi vagyok
Sziasztok.
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
De jó lenne ma, szombaton este valami kellemes programot összehozni! Pest megye Déli részén, vagy Bács megye Északi részén, illetve Dunaújváros és könyékén! Diszkrét helyem is lenne Szalkszentmártonba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Akár kisbusszal!
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
sziasztok..ma szopnék kocsiban mellett..(45 év alattiakat)..köszönöm. ui. nem sajat kocsimban, te kocsidban vagy mellette...taxisok előny.