Sziasztok:Ma estére keresek Veszprém környékén párt vagy bi pasit.Adatlapot olvass!Helyem van!
Csajommal hármasban biszexelnénk ma kora este! Bi lányt vagy dugni szerető bi pasit keresünk!
Sziasztok! A mai napon csatlakoznék egy párhoz a hölgy örömére. Tapasztalt pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra, akkor ne habozzunk, találkozzunk.
20-25 év körüli, vékony, kanos fiút kényeztetnék, akár most. Autózni tudok, de nálam is lehetünk.
Sziasztok. A mainap mostantól kora d'un ig kedves hölgyet v párt vendégül látnek igényes bp I lakásban. Igenyes vastag méretű férfi vagyok.
Sexpartnerem keresném most!Bp.!
Nyiregyhazan ma kora este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szexpartnerem keresném ma de.Bp.!
Sziasztok, holnap estere keresunk pasit hozzank harmadiknak a felesegem oromere!

Hasonló jófarkút szopnék most Bp-en, vagy kölcsönös orál.
Tágas, nagy autóval vagyok. Kocsiban is ok!
Tágas, nagy autóval vagyok. Kocsiban is ok!

Sziasztok.Ma estére keresünk lányt,esetleg párt.
Ma este 8 körül Szépvölgyi?
Kanos pasit keresek, aki szopatna, dugna.
egy szentiván éjji szex kalanra valaki kapható,hölgyek__?
Sziasztok! Ma este csatlakoznék egy párhoz. Győr 100 km-es körzetében. Tapasztalt, fiatal pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok, akkor töltsünk el együtt egy délutánt és ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
budapesten kalandoznék most ! helyem van ,írjatok!
budapesten kalandoznék most ! helyem van ,írjatok!
Sziasztok, tiszafureden tartozkodunk meg a mai nap, es a felesegemnek keresunk pasit ! Akar kettesben is találkozhattok! smile nagy intim elony!