Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok, holnap nap (06.25) este nem lenne kedve párnak találkoznia velem ha megvan a kölcsönös szimpátia, Pesten és környékén?

Szombatra keresek hölgyet, urat, aki szeret cumizni.
Sziasztok!
Most valaki egy gyors szex Bp.n ?
Most valaki egy gyors szex Bp.n ?
Már tárgytalan!!!
(Ez egy válasz Szexelő6333 üzenetére (2022. 06. 24. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 06. 24. péntek 14:45

Csajommal hármasban biszexelnénk ma kora este! Bi lányt vagy dugni szerető bi pasit keresünk!
Sziasztok:Ma estére keresek Veszprém környékén párt vagy bi pasit.Adatlapot olvass!Helyem van!
Csajommal hármasban biszexelnénk ma kora este! Bi lányt vagy dugni szerető bi pasit keresünk!
Sziasztok! A mai napon csatlakoznék egy párhoz a hölgy örömére. Tapasztalt pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra, akkor ne habozzunk, találkozzunk.
20-25 év körüli, vékony, kanos fiút kényeztetnék, akár most. Autózni tudok, de nálam is lehetünk.
Sziasztok. A mainap mostantól kora d'un ig kedves hölgyet v párt vendégül látnek igényes bp I lakásban. Igenyes vastag méretű férfi vagyok.
Sexpartnerem keresném most!Bp.!
Nyiregyhazan ma kora este keresek aktiv pasit aki szopatna
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Igényes teljesen szőrtelen vagyok
rendszeresen is
Péntek-Szombat késő este vagy Szombat-Hétfő kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Szexpartnerem keresném ma de.Bp.!
Sziasztok, holnap estere keresunk pasit hozzank harmadiknak a felesegem oromere!

Hasonló jófarkút szopnék most Bp-en, vagy kölcsönös orál.
Tágas, nagy autóval vagyok. Kocsiban is ok!
Tágas, nagy autóval vagyok. Kocsiban is ok!

Sziasztok.Ma estére keresünk lányt,esetleg párt.
Ma este 8 körül Szépvölgyi?
Kanos pasit keresek, aki szopatna, dugna.