Sziasztok! Holnap napközben Dunakeszi és környékén ismerkednék, találkoznék nőkkel, párokkal.
Részleteket privátban.
Részleteket privátban.
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Nőt vagy párt keresek este Budapesten
Nagyon igényes sportos pasi igényes hölgyet vagy párt keres! Utazni tudok!
sziasztok. alkalmi kapcsolatot keresek holbap délután 3-->. lányok hölgyek személyében. 18----> 50-ig. bp 8 ker környékén. sziasztok.
sziasztok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet, aki rendszeresen leápolna, akár támogatásért cserébe!
Fiatal, izmos ápolt férfi vagyok
Keresek hölgyet, aki rendszeresen leápolna, akár támogatásért cserébe!
Fiatal, izmos ápolt férfi vagyok
Amennyiben Tiszakécskén nyaralsz, nyaraltok, nő illetve pár tartalmas kalandját segíteném.
Ma délelőtt szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van, Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Sziasztok,
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Ma a margitszigeti Palatinus strandon leszek. Társaságot keresek és ötleteket várok.
Sziaszok, ma napközben találkoznék párral, izgazó lenne a természet lágy ölén! reális távolságon belül szivessen utazom.
Sziasztok, ma estére keresek hölgyet vagy párt kellemes hancúrozásra csendes lakásomban Gödöllőn. Várom üzeneted.
Keresek ma délutánra egy fiatal hölgyet , lányt , csajszit , aki gabalyodna velem a légkondis lakásomban ! Maximális diszkréció , óriási orgazmus várható....
Szegeden szopnék szopatnék de dugható is vagyok hely kell
Sziasztok! Fiatal bizonytalan srác keres kalandot Érd környékén, vasárnap. (06.26) írjatok bátran.
30-40-es pasi, aki szopatna dugna mostanság?

Sziasztok!
Ma azaz szombat estére keresek hölgyet vagy párt Szolnok környékén akik szeretnének egy kellemes estét eltölteni. Ápolt, hetero, értelmiségi, nagyobb mérettel rendelkező férfi vagyok. Kellemes masszázsban részesíteném a hölgyet, akár viszonzás és aktus nélkül is. Helyem van de utazni is tudok. Privátban várom a komoly jelentkezőt.
Ma azaz szombat estére keresek hölgyet vagy párt Szolnok környékén akik szeretnének egy kellemes estét eltölteni. Ápolt, hetero, értelmiségi, nagyobb mérettel rendelkező férfi vagyok. Kellemes masszázsban részesíteném a hölgyet, akár viszonzás és aktus nélkül is. Helyem van de utazni is tudok. Privátban várom a komoly jelentkezőt.
Pécs és környékén valaki??
Jelenleg nagyon izgat, az olyan szex ahol végig bevan kötve a szemem, már amikor bejossz a lakásba akkor is, szopathatsz, seggem kiprobalhatod és szét baszhatod. A végén gatya fel és go, én csak utána veszem le a kendőt. Így sosem fogom megtudni ki voltál. Engem ez most így nagyon izgatna. Kifejezetten kanos, nagy vastag faszu, némileg perverz és analsexet kedvelő igényes pasit keresek. Én is jól nézek ki, igényes, helyes, vékony, sportos, formás seggu fiu vagyok. Sopronban van helyem. Ha érdekelne így, ilyesmi jelezd légyszi.
Sziasztok, ma estere keresek a felesegemnek nagy intimmel pasit.. Csak kettesben, mivel en ejszaka dolgozom..
ha erdekel teloszammal uzenetet irj