Sziasztok.Egész hétvégén várom a hölgyeket, és párokat közös élvezetekre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!
Győr kkén valaki?
Ápolt 40es pasi vagyok
Ápolt 40es pasi vagyok
sziasztok szexpartnert keresek.Antwerpen mellett lakom 30 km re. hőlgyeket keresek korhatár nélkül.
Sziasztok! Van hölgy, pár akik lazulnának velem ma este? Akár szexmentesen is!( Autókázás, beszélgetés stb) 47 éves jókedvű pasi vagyok!
Sziasztok 36/41par vagyunk ma estére keresünk utazni tudó párt. Egymás előtti szex orális parcsere ami elsőre érdekel minket utazni tudj helyünk van. Privátba irj
Sziasztok. Párral ismerkednek akár mindkét fél örömére. Esztergom környéke
Sziasztok!
Ma estére keresek hölgyet vagy hölgyeket,párt (lehet bi) minden jóra.
Cuckold,közös maszti stb...
Helyem van!
Ma estére keresek hölgyet vagy hölgyeket,párt (lehet bi) minden jóra.
Cuckold,közös maszti stb...
Helyem van!
Csütörtök-Vasárnap kora hajnalban Vagy Csütörtök-Péntek késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombat (2022.07.02.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Nyilván van egy elképzelésünk a beszálló pasikkal kapcsolatban, ezért kérjük olvasd el az adatlapunkat, hogy ne fussunk fölösleges köröket. Ha úgy gondolod írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Reggeli gabalyodás nálam Bp. ?
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgykkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok
Holnap délelőtt 8-12 között Dunaújváros-Érd vonalon fiatal srác csatlakozna parokhoz/holgyekhez 21 éves vagyok igényes ápolt diszkréció adott és elvart.
Holnap délelőtt 8-12 között Dunaújváros-Érd vonalon fiatal srác csatlakozna parokhoz/holgyekhez 21 éves vagyok igényes ápolt diszkréció adott és elvart.
Párok hoz csatlakoznék Budapesten!
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék lányt, nőt kellemes együttlétre, esetleg cuckoldra.
Sziasztok! Ma este is várom kedves hölgyek, párok jelentkezését közös kényeztetésre csendes lakásomon Gödöllőn.Várom üzeneted!

Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Szép napot mindenkinek!
Balatond Sound/Zamárdi?
Holgyet keresek akinek lenne kedve londonba utazni! Julius vegen vagy aug elejen! Repjegy, szallast megoldom/ àllom, laza kapcsolat szimpatia eseten szoba johet!
Most valaki Bp.n közös örömszerzés?
Sziasztok!
Juli 07-15.ig a horvátországi Zivogoscei Mala Duba-n(a helyi nudista strandon),15-22.ig Rogoznicán 22-25.ig pedig Trogirban nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük
Juli 07-15.ig a horvátországi Zivogoscei Mala Duba-n(a helyi nudista strandon),15-22.ig Rogoznicán 22-25.ig pedig Trogirban nyaralunk.
Napfényt, vizet, nudit,hajózást kedvelő hozzánk hasonló nemdohányzó párt,illetve fiatal bi-fiút keresünk kellemes időtöltésre, szimpátia esetén esetleg másra is akár hosszútávon is!
Ha érdekel a dolog írj, privátban.köszönjük