Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Reptéren hölgy, pár esetleg aki ismerkedne?
sziasztok,mai nap szívesen fogadnék hölgyeket /párokat lakásomon Szolnokon,de utazni is tudok. fiatal sportos pasi vagyok 18/5 farokkal rendelkezem. Számomra fontos a szimpátia. Belső üzenetet várok.
Lesz ma este kint a reptérnél valaki pár ?sexre?
Sziasztok. Hölgy, vagy pár aki ma esti kalandot keres? Elsősorban Budapest, (reptérnél esetleg) Pest megye, esetleg Komárom-Esztergom, Győr
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Reptér mögött hölgy vagy pár?

Most hoki orál Pilisvörösváron!?
sziasztok.. július 10-15 között Badacsony, Szigliget vonalon tartozkodom..volna kedve valakinek csatlakozni, bor túra, bicaj...barmi

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok! Van hölgy, pár akik lazulnának velem ma este? Akár szexmentesen is!( Autókázás, beszélgetés stb) 47 éves jókedvű pasi vagyok!
Ma délutánra Budán keresek szexpartnert!
Győrben vagy környéklé keresek lány, vagy asszonyt egy jó szopatásra. A kor nem számít és egy hatvanas pasi vagyok.
Győrben vagy környéklé keresek lány, vagy asszonyt egy jó szopatásra. A kor nem számít és egy hatvanas pasi vagyok.
Sziasztok! Holnapi nap, reggelről gyors együttlétre keresek hölgyet, hölgyeket Budapesten. Tudok menni. Képem van.
Sziasztok! Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék! Kérem csak párok !! Köszönöm! Szép Napot!
Szia itt vagyok
(Ez egy válasz nudiandmore üzenetére (2022. 07. 03. vasárnap 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 03. vasárnap 12:21

Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.
Badacsony környékén hölgyek párok?
Ápolt, kanos srácot keresek akit kieégíthetek egyoldalúan (orál), szabadban/kocsiban. Képet kérek.
Sziasztok Szolnok vagy környékéről keresek lány vagy női partnert szexre aki pasit keres. Képeim videoim adatlapomon skyp viber van. Aki szeretne szexelni varom jelentkezését.
Szekszárd,Baja részről hőlgyet keresek ma estére.