Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve ma találkozni.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Elhanyagolt feleségeket,hölgyeket keresek akár hosszabb szexkapcsolatra!
Sziasztok.
Most délután hölgy, vagy pár akik egy diszkrét negyvenes pasival találkoznának? Dömsöd és környékén! Helyem lenne Szalkszentmártonban.
Most délután hölgy, vagy pár akik egy diszkrét negyvenes pasival találkoznának? Dömsöd és környékén! Helyem lenne Szalkszentmártonban.
sziasztok.. július 10-13 között Badacsony, Szigliget vonalon tartozkodom..volna kedve valakinek csatlakozni, bor túra, bicaj...barmi smile
Sziasztok!

Sexpartnerem...partnereim keresném ma!

Sziasztok.Valaki megnézi ahogy kiverem neki most Győrben.Szép csupasz kemény FASZOM van.30 as szolis.kopasz jóképü.30 fiú vagyok...Buliból hazafelé.akár többen is!nyilvánossan bárhol
Szép jó reggelt esetleg valaki 21 kerületben??
Ma este valaki baranya tolna bonyhad kornyeke??
Sziasztok!
Merre fele érdemes menni Budapesten belül , ha jó hangulatú hölgyekkel szeretnénk megismerkedni?!
Lehet pub, szórakozóhely …
Merre fele érdemes menni Budapesten belül , ha jó hangulatú hölgyekkel szeretnénk megismerkedni?!
Lehet pub, szórakozóhely …
Estére senki?
Nagykáta és környéken késések hölgyet vagy párt ma estére
Nyíregyházán kedves párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.

Estére keresek kellemes élvezkedést!
Jó faszú bika ma este Zánka környékén? 23 óra fele érek rá, szopnék baszatnék
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Holnap délelőttre keresünk férfit harmadiknak.
Írj üzenetet, ha érdekel.
Csak akkor jelentkezz, ha valóban ott leszel!
Sziasztok. 22 éves macis srác vagyok. Mai napra keresem macikedvelő kanos aktiv partneremet. Nyitott vagyok mindenre. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog.
Sziasztok! Tiszafüreden a halas napokon lesz ma kint hölgy vagy pár , aki szívesen találkozna ott velem ?