Sziasztok. Délelőtt a kifutónál leszek szívesen kalandoznék
Sziasztok! Bp és környékén keresnék srácokat kalandra. Július 14-én napközben lenne hely Üllőn egy kis közös játékhoz.
Sziasztok! Ma este passzív Gyöngyösön lenne aki leápolna?
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön (pipishegyi út) lenne, nő vagy pár aki kalandozni egy kamionossal? Sziasztok!
3masra keresünk most egy aktív srácot Sopronban.
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat
Egy fiatal, osztrák aktiv haverral keresünk egy aktív kanos fiut akivel közösen bassza az a passzívat
Sziasztok! Ma este Gyöngyösön (pipishegyi út) lenne, nő vagy pár aki kalandozni egy kamionossal? Sziasztok!
Ma esti találkozóval partnert keresek Egerben.
Ma késő este vagy Holnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok!Ma késő délután este felé Berettyóújfalu,Karcag,Szolnok, Cegléd,M4,M0,M1, Győr útvonalon szívesen találkoznék hölgyek előny ha telt vagy, esetleg pártokhoz is szívesen csatlakoznék!Üdv:Norbi
Valaki most a 17ben? Áll a farkam…

Sziasztok,
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.
Ha érdekes lehetek valakik számára, akkor örömmel veszem a megkeresést, hogy megbeszéljük a továbbiakat.
Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G
Augusztus 16-21 közötti napok egyikén, vagy akár több napra, szívesen csatlakoznék egy párhoz, vagy fogadnám őket kezdőként.
Kötetlen, laza, házibuli jellegű erotikával fűszerezett kikapcsolódásra, vagy erotikus társasozásra, és minden másra ami csak jó lehet egy hármasban. Bi pár is lehet, amennyiben nem gond, hogy én hetero vagyok, bár nem zárkózom el egy kis kézimunkától max oráltól, ha úgy adódik, mert ízgató lehet egy kellemes párral, de azért ezt nem garantálom.

Természetesen, ha szimpatikusak leszünk egymásnak, akkor szívesen mutatok arcos képet, és ha ezután is minden klappol, akkor telefonszámot is.
Üdv,
G
Sziasztok! Ma délután 2-4 között keresek partnert,partnereket kölcsönös kielégülés céljából Budapesten.
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén keresnék nőt vagy párt a női tag örömére, esetleg cuckoldra.
Nyíregyházánn, nagyfarkú igényes aktiv pasit keresek aki rendszeresen szopatna , egy igényes teljesen szőrmenten bi passziv pasit.
Valaki Debrecen Nyiregy útvonalon aki kalandot keres
Sziasztok! Szex kalandot keresek ma délelött, Halas, Kecel, Császártöltés vonalon. Minden jóban benne vagyok. Privátba írj!!
Hétfő-Kedd késő este vagy Kedd-Szerda kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Veszprem és környéken keresek hölgyet, párt akár bi ffival vagy szóló srácot.
Sopronban kit szophatok le ma este?
Igényes faszod cumizva leszopnam, elvezesig, le is nyelném. Akár anonim is, hogy nem látom közben hogy ki vagy. Részletek adatlapomon. Most csak leszopni akarok egy nagy vastag faszu pasinak, aki tele élvezne szájba. Hely van. Diszkréció mellett
Igényes faszod cumizva leszopnam, elvezesig, le is nyelném. Akár anonim is, hogy nem látom közben hogy ki vagy. Részletek adatlapomon. Most csak leszopni akarok egy nagy vastag faszu pasinak, aki tele élvezne szájba. Hely van. Diszkréció mellett
Sziasztok! Ma este Tiszaújvárosban valakinek lenne kedve kalandozni? Nő, pár esetleg? Sziasztok!