Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve most szombaton találkozni.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Szombathely?
Wow ez igen, lefogadom egyből egy csomó ember hirtelen "tudok utazni" üzemmódba vált
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 18:29

Törölt felhasználó (4676783)
VIP

Vas megye vagy Győr-Moson-Sopron megbaszhatna valaki!
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Bizz megtenném, csak nem vagy Pesten
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 18:29

Törölt felhasználó (4676783)
VIP

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok Budakalász?
Sziasztok. Ma estére egy Bp-i hetero pár esetleg akik potens igényes jó méretű nem gyorstüzelő férfit keresnek lenne?

Sziasztok! Ma estére keresünk vagy férfit vagy esetleg párt többes örömszerzésre. 35-45 év kor között. Helyünk van. Csak fényképes adatlapokat veszünk számításba!
Dugnék,szopatnék nőt Érd és környékén..pár is lehet
Ma Szépvölgyin v reptérnél szopnék, dugatnék.. több pasi is johet egyszerre vagy egymás után.. írj
Corvin-nál valaki? Tele a farkam

Budán keresek most élvezeteket, hölgyek, párok, pasik, perverzek!
Sziasztok! Valaki most aki meg fejne? 17.ker,Örs?
Sziasztok nagy intimmel keresünk pasit a felesegem örömére! Utazni tudunk!
Sopronban popo szexre keresek kanos perverz seggbaszo pasit. Pucsitva várlak, bekotott szemmel végig.
Kipróbálnám a szexet pasival, én lennék a csaj szerepében.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok
Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Kezdő 30 éves biszex srác vagyok, nem független, így diszkrét partnert keresek.
Leginkább hasonlóan kezdő bi srác érdekelne aki kipróbálná hasonlóan fiúval.
Engem csak a passzív oldal érdekel, szóval aktívat keresek. Kipróbálnám milyen lesz*pni valakit és milyen ha megdugnak. Olyat keresek aki nem akar egyből ajtóstul rontani a házba, lehet vele beszélgetni a témában, aztán meglátjuk hogy alakul, hogy haladunk, azért hosszú levelezést sem kell hozzá és lehet első talin nem bírunk magunkkal és lesz minden.
Szóval olyan valakit keresek, aki kezdő a témában, az se baj ha kicsit bizonytalan, kipróbálná milyen, ha egy fiú szopja le és idővel meg is d*gna.
passzv1933@freemail.hu írjatok

Ha mindkettőnknek bejön a dolog, akár rendszeresíthetjük a szexet.
Átlagos férfias kinzetem van, de ha bejön szívesen veszek fel valami szexi női rucit is.
Ma délután, pár nő aki találkozna??.......