Csütörtök / péntek vagy szombat estére keresek párt vagy lányt
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
28 éves 180/84kg. Kék szemű nagyfarku srác vagyok
Sziasztok! Valaki most 17.ker?

Kedves lányok,hölgyek, asszonyok! Nincs aki kényeztetne ma délután Tata környékén? Ne keresgélj tovább... Állok rendelkezésere Tata és környékén.
Adatlapom valódi, várom, hogy írj!

Adatlapom valódi, várom, hogy írj!
Sziasztok. Lányokat, párokat keresek közös élvezetekre!
sziasztok 37 éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Mai nap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnak bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Ma napközben szopnék szép kemény farkat végig de dugható is vagyok helyem van Kecskemét Nagykőrös Cegléd környékén.
Igényes , ápolt , 196cm pasi keres párt , nőt, bi aktiv pasit ma napkozben , hely van
Nyiregyháza
Nyiregyháza
Most valaki? 17ker?
Holnap napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve most szombaton találkozni.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Szombathely?
Wow ez igen, lefogadom egyből egy csomó ember hirtelen "tudok utazni" üzemmódba vált
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 18:29

Törölt felhasználó (4676783)
VIP

Vas megye vagy Győr-Moson-Sopron megbaszhatna valaki!
Szia! Nőt és párt keresek minden jóra. Helyem van utazni tudok merek találkozni. Helyes, ápolt, nagyméretű (20/5), független, diszkrét pasi vagyok, írj ha ha érdekel

Bizz megtenném, csak nem vagy Pesten
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 13. szerda 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 13. szerda 18:29

Törölt felhasználó (4676783)
VIP

Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok Budakalász?
Sziasztok. Ma estére egy Bp-i hetero pár esetleg akik potens igényes jó méretű nem gyorstüzelő férfit keresnek lenne?

Sziasztok! Ma estére keresünk vagy férfit vagy esetleg párt többes örömszerzésre. 35-45 év kor között. Helyünk van. Csak fényképes adatlapokat veszünk számításba!