Sziasztok ! A mai estére keresem azt a hölgyet vagy part aki szívesen látogatna meg igényes otthonokban és töltenek el együtt pár kellemes órát !

Komárom környékén ki szopatna ma?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este , a hölgy kényeztetésére ..Gyöngyös, Eger, Hatvan, Jászberény, Pásztó környékein .
Sziasztok !
Hölgyet kényeztetnék, nyalakodnék.
Helyem van. Hét közben, hét végén az esti órák megfelelő.
Hölgyet kényeztetnék, nyalakodnék.
Helyem van. Hét közben, hét végén az esti órák megfelelő.
Sziasztok! Nagy csiklóval és szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet nyalnék!!!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék nőkkel lányokkal vékony/ normál test alkat ducik nem. Varom leveleket aki pasit keres. Skyp viber van.
Ma napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Ma napközben Budán?
Nyiregyhazi aktiv pasit , kivancsi heterot keresek aki szopatna es jol szajbaelvezne.
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag férfit (férfiakat) keresünk ma estére a párom részére. (Szolnok- Békés- megyékből)
Sziasztok!
Sopron vagy környéken párt esetleg hölgyet szívesen kielégítenék!
Sopron vagy környéken párt esetleg hölgyet szívesen kielégítenék!

Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este a hölgy kényeztetésére. Gyöngyös, Eger, Hatvan, Jászberény, Pásztó környékein.
Nyíregyháza és Debrecen környékén keresek passzív női rucis pasikat, én aktív,. domináns harisnyát és női fehérneműt viselő pasi vagyok.
Helyem nincs,de sok napközbeni szabadidővel rendelkezem, utazni tudok.
Helyem nincs,de sok napközbeni szabadidővel rendelkezem, utazni tudok.
Holnap reggel 8 és 10 között M3-ason Hatvan és Bp között valaki nem verné ki a farkam kocsiban?
Balatonföldvár valaki ?
Kalandoznèk ma napközben Budapesten. Autóval vagyok. 30 éves bi srác
Sziasztok! Ma vagy holnap este, fogadni tudó, vastag intimmel rendelkező férfit keresünk! Privát üzenetben keressetek. Köszönjuk.
Párt vagy lányt keresek! Helyem van!