Holnap délután Győrben leszünk, helyünk lesz egy hotelben. Párok, esetleg AKTIV pasik? Ha pasi vagy kérlek csak akkor írj, ha ráérsz szombat délután és AKTIV vagy...
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Helyem nincs utazni ésszerű távolságba tudok! Sziasztok!
Hármast kedvelő párral keresek olyan kapcsolatot, ahol szexualitásé, az élvezeté és a békésen, vidáman eltöltött pillanatoké a főszerep, elvárások, összeveszések és féltékenykedés nélkül..
Unatkozó nőt, lányt, asszonyt, keresek fejér megye!
Sziasztok! Holnap estére keresek nőt vagy párt bpn. Ápolt normális férfi vagyok. Sziasztok!
Sziasztok!Egész hétvégén várom a hölgyeket és párokat közös kényeztetésre csendes lakásomra Gödöllőn.Várom üzeneted!
Valaki mostanában a 17.kerben?
tele a farkam

Sziasztok, ma estere keresunk harmadiknak pasit a lany örömére! Nagy intim elony! Max 40 éves korig!
Sziasztok ! A mai estére keresem azt a hölgyet vagy part aki szívesen látogatna meg igényes otthonokban és töltenek el együtt pár kellemes órát !

Komárom környékén ki szopatna ma?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este , a hölgy kényeztetésére ..Gyöngyös, Eger, Hatvan, Jászberény, Pásztó környékein .
Sziasztok !
Hölgyet kényeztetnék, nyalakodnék.
Helyem van. Hét közben, hét végén az esti órák megfelelő.
Hölgyet kényeztetnék, nyalakodnék.
Helyem van. Hét közben, hét végén az esti órák megfelelő.
Sziasztok! Nagy csiklóval és szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet nyalnék!!!
Sziasztok Szolnok vagy környékéről ismerkednék nőkkel lányokkal vékony/ normál test alkat ducik nem. Varom leveleket aki pasit keres. Skyp viber van.
Ma napközben kedves izgalmas hölgyet párt fogadnek bp I lakasomban. Szeretek masszirozni is.
Sziasztok!Párt keresek ma esti közös nudis termál fürdőzéshez,szex cuckold.Magas sportos nagy méretű pasi vagyok,Heves megye.
Ma napközben Budán?
Nyiregyhazi aktiv pasit , kivancsi heterot keresek aki szopatna es jol szajbaelvezne.
Sziasztok. Párként keresünk hölgyet finom játékra és ha ügy alakul barátságra.
Sziasztok! Hellyel rendelkező vastag férfit (férfiakat) keresünk ma estére a párom részére. (Szolnok- Békés- megyékből)