Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!

20--órára kimegyek a reptérhez ! Nagyon tele a farkam ! Ki is verném... De segítséget is elfogadok !
Dabas környékén hölgy vagy pár társaságát keresem.
Most délután keresek valakit aki a reptérnél leápolná a farkamat kocaiban !
Hölgyek Miskolc környéken ?
Pécs és környékén valaki??
Hetero fiút vagy lányt maszíroznék(ingyen) igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok!Elérhetőséget írj!
Kaposvár és környékén keresek párt vagy lányt! Amit kívánsz teljesítem!

Hölgyek, párok, urak szexeljünk!
Valaki aki meg nézné ahogy ki verem? Esetleg segítene? Budapesten…13ker környéke?
Sziasztok! Ma pikáns szexkalandot keresek, pár, lány, roma csaj, kismama, nagyma személyében, a lényeg hogy mindenki élvezze.
Sziasztok. Ma délután, este, női partnert keresnék egy alkalmi huncutkodásra. Szabadban, vagy tudok menni. 25 éves fiatal, magas srác.
Balatonberény-Keszthely vagy környékén keresünk olyan fiút aki elvinne egy fiatal és igényes házaspárt alkalmanként 1-2 órás vitorlás túrákra
Kimondottan fontos szempont,hogy semmiképp ne légy 50-nél idősebb, túlsúlyos, pocakos (még kis pocak sem!), szakállas vagy bajszos! Fizetés természetben a nyílt vízen, intelligencia, higénia, ápolt igényesség adott és elvárt minden esetben!

Ma Budapesten keresek férfit, hely megoldott, de akár szabadban is ok.
Tele élvezett spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak-e erre nyitott párok? Hely kellene
Balatonberényben nyaralunk augusztus 5.-ig Izgalmas szabadtéri autós szexhez, dogginghoz keresünk párokat vagy csoportot lehetőleg olyanokat akiket nem zavar ha alkalmanként velünk van ápolt , intelligens és HETERO keszthelyi barátunk is FIÚKAT NEM KERESÜNK ! MÉG TÉGED SEM!
Ma napközben igényes pasit, pasikat szopnék végig de dugható is vagyok helyem van, diszkréció higiénia fontos.
Sziasztok! Ma (07.18) pápai strand? Hölgy, pár aki bevállalós és huncutkodna? Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Írj, írjatok! Szép napot!
Sziasztok ma estére hölgyet keresek aki szép lassan szopna amíg én nyalnám! diszkrét ellvezet!