Most keresunk Debrecenben aktiv urat holgytagunk dugatasahoz. Potens min 18-19-es farok.
Csak viber szammal irj
Csak viber szammal irj
Sziasztok kamionos jo fej 37eves srac keredi a mai napra fot mogyorod hungaroring tersegeből hetero alapon csak ishölgyet 1h sexre akivel jol kiengedhetnè a gőzt....
Ma, vagy akár pénteken is!!!
Szerencsére vagytok páran
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 07:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 07:39
Szerencsére vagytok páran

Törölt felhasználó (1365802)

Nyaral valaki Tiszakécskén, aki egy kis törődésre vágyik?
Sziasztok.
Ma este szívesen találkoznak hölgyek vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Ma este szívesen találkoznak hölgyek vagy párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba!
Szépet!
Hú de imádnám ,
valaki benne lenne most
egy őrült éjszakába !
Hú de imádnám ,
valaki benne lenne most
egy őrült éjszakába !
Gyertek ki a reptéri kifutóhoz lenne jelentkező
Utaznal is?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 07. 20. szerda 12:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve most szombaton találkozni.Többit a fantáziánkra bízzuk.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Érezzük jól magunkat.
Nyiregyhazi tangas bi passziv vagyok, nagyfarku aktiv pasit keresk aki szopatna.Szortelen , sportos , izmos alkat elony
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok.
Ha valaki Csongrádon van vagy környéken és akar egy párral találkozni ma este heteró alapon írjon ránk privátba. Magára adó ápolt férfit, fiút keresünk.
Ha valaki Csongrádon van vagy környéken és akar egy párral találkozni ma este heteró alapon írjon ránk privátba. Magára adó ápolt férfit, fiút keresünk.
Kanos srác Tápióság környékén? Szabadban, kocsimban szopnék!

Nem könnyú talalni
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 14:44

Törölt felhasználó (4664072)

sziasztok
szopnék ma egy nagy kemény farkat pest megyében

sziasztok

Hellyel rendelkező pár? Párként lennék én is a pasimmal. SZSZB megye
Jövő héttől jó nekünk.

Sziasztok. Ma 1-órától 7.-ik kerület környékén hölgy vagy pár akik esetleg sportos pasit keresnek egy gyors kalandra?
Üdv. A hét folyamán kizárolag hölgy társaságát keresném egy kölcsönös együttlétre. Magas, fiatal srác
Neked is meg van a lehetőséged!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 20. szerda 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 20. szerda 12:24
Törölt felhasználó (4395772)

Nem tudja mit hagy ki