Sziasztok
ma estére keresek nőt ,párt a balaton északi partján naplementét megnézni extrákkal
ma estére keresek nőt ,párt a balaton északi partján naplementét megnézni extrákkal
Sziasztok
Lányt asszonyt párt keresek ma napközben autós kalandhoz
Lányt asszonyt párt keresek ma napközben autós kalandhoz
Ráckeve környéken valaki hely van
Sziasztok,Tokaji régióban leszünk pénteken (08.05.)
Keresünk partnereket esti találkozásra,légyszi csak olyan aki ráér akár éjszakába nyúlóan is.Párokat, hölgyeket,és úriembereket.
Keresünk partnereket esti találkozásra,légyszi csak olyan aki ráér akár éjszakába nyúlóan is.Párokat, hölgyeket,és úriembereket.
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve és mer is találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Carpe Diem
Sziasztok!
Pár aki esetleg szóló pasit keres mára? Pestmegye
Pár aki esetleg szóló pasit keres mára? Pestmegye
halihó, Törökbálinton valaki?
ma este éjjel valaki csatlakozna kaposvári párhoz?
Sziasztok! Egész héten esténként várom a hölgyeket és párokat csendes otthonomban Gödöllőn. Várom üzeneted!
Sziasztok!Ma estére lányt keresünk!
Sziasztok, szerda vsgy csütörtök estére keresünk harmadiknak pasit a felesegem örömére!
Sziasztok.
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
Két negyvenes pasi keresne ma estére hölgyet vagy bevállalós párt! Dunaújváros, Szalkszentmárton, és környékéről! Kölcsönös szimpátia esetén volna hely, ahol tudunk szórakozni, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba! Diszkréciót mindenképpen biztosítjuk, és meg is köszönjük! Kellemes, élményekben gazdag ismerkedést kívánunk mindenkinek!
196cm magas sportos igényes pasi , nővel , párral , aktiv pasival ismerkedne.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Sziasztok, aug 4en csutortokon reggel 5utan cumiznek siofokon, irj ha szopatnal.
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Utazás nem gond, délelőtt is van szabadidőm.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Tata környékén ki szopatna ma?
Heves füzesabony környékén valaki fiús játékokra most?

Tiszavasvári üdülőben valaki?
Szopnék Bp. Helyem van 40 éves magas férfias vagyok. Diszkrécio, egészség adott elvárt. Anonim is lehehet az egész....