Sziasztok! Ma napközben lenne kedve autós kalandhoz párnak vagy nőnek? Izgat, ha az ülésen pucsít egy csini nő, én pedig szó nélkul megdugom keményen hátulról, akár úgy, hogy engem nem is lát. Persze, ha nektek más vágyatok van, azt is szívesen meghallgatom.
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Sziasztok,
Esztergom környékén keresek mai napra hölgyet, párt hetero alapon.
Ha szimpatikusnak találsz jelezd privát üzenetben.
Tamás
Esztergom környékén keresek mai napra hölgyet, párt hetero alapon.
Ha szimpatikusnak találsz jelezd privát üzenetben.
Tamás
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2
Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve és mer is ma találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Carpe Diem
Ma seggbe kurhatsz. Sopron
Sziasztok ma estére Debrecenben keresnénk egy párt vagy esetleg egy bi passzív pasit aki csatlakozna hozzánk és nem levlezgetni akkar ha van kedved idős írj priviben Viber számot kérünk ! Szép napot
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a nappali órákban, a hölgy örömére …
Sziasztok! Sajnos a ma délutáni találkozót lemondta a kiválasztott BI srácunk, így ha valakinek lenne kedve a lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket, az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is... (a diszkréció adott és alap)
After csajok?
Baszó bika ma este?
Balatonfüzfő környékéről egy éjszakás kaland ma?
Balatonfüzfő környékéről egy éjszakás kaland ma?
Veszprém környékéről egy kedves hölgy/lány?
Van helyem, közel 2 méter magas vagyok, mondták már hogy jóképű, és nem úszok a saját egómban... szeretem a kellemes társaságot, sőt talán el engedhetetlen. 19/6-os a méretem, jól bírja a strapát..

Sziasztok, kellemes estét Pasikat kedvelő,kereső párral és hölggyel ismerkednék,találkoznék. Ha van kedvetek írhatnatok elérhetőséget, de ez a felület is megfelelő ismerkedésre.
Ma este valaki bp?

Fenekelést kedvelő nőt keresek. Ma estére. Tata vagy komárom környékéről.
Sziasztok ma estére keresnék hölgyet sexre vagy pasit nagy intimmel orálra Szegeden

Sziasztok sajnos a holnapi találkozót lemondta a kiválasztott bi srácunk, ha valakinek lenne kedve holnap lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is

08.06. szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed