Aliga környékén keresek lényt vagy párt a hajómra ma , vagy holnap kellemes időtöltésre
Ma vagy holnap estére keresek igényes lányt kellemes élvezetekhez

Budapesten ma valaki? Hely ok, de lehet szabadban is.
Előfordul mással is
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 10. szerda 16:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 10. szerda 16:04

Törölt felhasználó (4679290)

Mai napra barátnőm nélkül keresek.
21cm és jó vastagon
180/85kg kék szem barna haj
21cm és jó vastagon
Csütörtök-Péntek késő este vagy Péntek-Vasárnap kora hajnalban Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Mai napra barátnőm nélkül keresek.
21cm és jó vastagon
21cm és jó vastagon
Ma vagy holnap rá érő hetero pár vagy hölgy? Zala vas esetleg veszprém? írj
Holnap délelőtt Nyiregyháza állomás környékén leszek, valakin segítenék kézzel/szájjal

Pécs és környékén valaki?

Sziasztok! Balatonfüzfő környékén unatkozó hölgyeket kényeztetnék ma este
Sziasztok ma estére B.Fenyves+- 15 km keresek párt,szóló csajt.Többit privin megbeszéljük

Reptérnél most valaki?
Ma délután valami?
22cm .28eves sportos srác vagyok
22cm .28eves sportos srác vagyok
Ápolt srácot leszopnék ma, kocsiban, szabadban, szexmoziban. Képed legyen, nekem is van videóm (is). De benne lennék egy közös kurv@zásban is.

Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék alkalmilag ma vagy holnap Zala vas esetleg veszprém megye írj üzit!
Merre vagy Vivike?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2022. 08. 10. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom, hogy kicsi az esély a sikerre, de hátha. Most keresek olyan budapesti nőt vagy párt, akikkel összehozhatunk egy 3-ast. Autóval vagyok. Magas, normális, vastag és csupasz szerszámú férfi vagyok. Akár azonnal indulhatok!

19.ker valaki most aki fel venne és le apolna?

Sziasztok! 13.ker valaki aki segítene rajtam? Tele a farkam

Sziasztok.Győri hölgyet vagy lányt keresek akinek lenne kedve és mer is ma találkozni.Légy nyitott és bevállalós.Nem fogod meg bánni.Írj privát üzenetet ha érdekel.Várom a jelentkező hölgyet vagy lányt.Carpe Diem