Ma este ----- Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Mai napra(szombat) keresek párt vagy egyedülálló nőt.
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Helyem is van, de persze utazok is .
Sziasztok ,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, ,csajszit .a többit privin megbeszéljük
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
20-40 év közötti, lehetőleg sportosabb, kanos, szexuálisan elhanyagolt bp-i bisex érdeklődésű pasit kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. Olajos farokmasszázs, oral. Hely megoldott.
Kecskeméten keresek nagymellű nagymamát dugni!Írj privátban!
Nyiregyen szopatnék
Sziasztok 13-ba merre?
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Siofokon mai napra keresek csajszit. Helyem sajna nincs. 21/f
Szia mi 13.kerben 4 bisex fiúk vagyunk sexelünk gyere
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó reggel!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!

Törölt felhasználó (4674426)

Ohh, de mennék ,csatlakoznék .
Sziasztok 1haverommal most sexelnénk 9.kerben
Szia mi most ketten vagyunk 1 haverommal 9.kerben kocsivaltali?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 04:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 04:09
Törölt felhasználó (4222642)

Sziasztok! Tudom korán van, de most két vastag farkú roma fiú lenne 40-ig a IX.-ben? :P
Sziasztok! Tudom korán van, de most két vastag farkú roma fiú lenne 40-ig a IX.-ben? :P
Sziasztok most 5.kerben szopnék
Szia írj viberen
(Ez egy válasz Fuckinger üzenetére (2022. 08. 13. szombat 01:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 01:01

Bpen fel ala jarkalok epp, puncit nyalnek/kurnek, 3as ba , gruppenbe beszallnek, kisfaszt szopnek max 14cm ig!!!
Bpen fel ala jarkalok epp, puncit nyalnek/kurnek, 3as ba , gruppenbe beszallnek, kisfaszt szopnek max 14cm ig!!!