Jó reggel!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szexpartnereim.. keresném ma de.!Bp.!
Szia mi 13.kerben 4 bisex fiúk vagyunk sexelünk gyere
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Siofokon mai napra keresek csajszit. Helyem sajna nincs. 21/f
Sziasztok 13-ba merre?
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 08. 13. szombat 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyiregyen szopatnék
Kecskeméten keresek nagymellű nagymamát dugni!Írj privátban!
20-40 év közötti, lehetőleg sportosabb, kanos, szexuálisan elhanyagolt bp-i bisex érdeklődésű pasit kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. Olajos farokmasszázs, oral. Hely megoldott.
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Sziasztok ,szép napot Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, ,csajszit .a többit privin megbeszéljük
Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Helyem is van, de persze utazok is .
Mai napra(szombat) keresek párt vagy egyedülálló nőt.
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
28eves nagyfarku srác vagyok
Kék szem, barna haj.
Írj privit és adok elérhetőséget
Koszii
Ma este ----- Aktív havert szeretnék, 35 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke
Sziasztok! A mai nap folyamán Győr és 100 km-es körzetében csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, tapasztalattal rendelkező pasi vagyok. Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok!
Ma estére keresek egy srácot kölcsönös örömökre .Hely van Bp-n.
Ma estére keresek egy srácot kölcsönös örömökre .Hely van Bp-n.
Sziasztok!
Ma este örömmel találkoznék hölggyel vagy párral Bp és vonzáskörzetében. Írj, és a helyét megbeszéljük.
Ma este örömmel találkoznék hölggyel vagy párral Bp és vonzáskörzetében. Írj, és a helyét megbeszéljük.

Sziasztok, kedves párhoz csatlakoznék. Győr környékén, fogadni tudok utazni sajna nem.
Köszi
Köszi
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes!
Még mindig aktuális
valakik? Ma?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 13. szombat 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 13. szombat 09:35

Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Bp pasiként kedves párhoz csatlakoznék. Helyem is van, de persze utazok is .
Budán én is fogadnék egy kellemes biszexpárt