Sziasztok Hölgy vagy pár társaságát keresem !
sziasztok!
Most a VI. kerületben két potens, szórakozósban/menőkésben lévő 32 és 26 éves hetero pasi. Csajt, csajokat, hetero párt keresünk. Hely van, de a környéken tudunk mozdulni is, ha úgy hozza a helyzet

Sziasztok most 10.ker 18. Kér környéke valaki sexre?
Sziasztok.Hétvégén születésnapi meglepetésként hölgy vagy pár csendes otthonomban Pest mellett? Várom üzeneted

Most valaki ötkert környéke?
Reptérnél valaki sexre?
Gárdony és környéke? Az adatlapom szerint keresgélek! Búvóhely is van!
Törökbálint Budaörs környékén hölgy, esetleg pár?
Kellemes estét, sziasztok,ha alkalmas még szívesen jelentkezem.
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 08. 19. péntek 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Hetero férfit keresünk ma estére. 13.ker.
Pécs és környékén valaki akár most is
Ma vagy holnap estére keressük hozzánk hasonló partnereinket.
Érett párt keresek hölgy örömére fiatal srácként. Akár ma estére is. email: deanexx@freemail.hu
Lajosmizsei, kecskeméti vagy környékén élő pasikat cumiznék, illetve dugatnám magam
hely néha megoldható, de Lajosmizse környékén autóban, eldugott helyen szopnék, le is nyelem ha úgy van :P

Sziasztok! Egész hétvégén várom hölgyek, párok jelentkezését közös rosszalkodásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma este nagyon nagy szél és vihar lesz.
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne
Nő vagy hetero pár érdekel.
Komolyan fogadnék vagy mennék ma este vagy egész hétvégén bámikor.
Nem szórakozom és valós vagyok.
De érdekel az is, ha nő vagy pár nővel barákozni, kimozdulni, bulizni szeretne

Sziasztok! Ma este feleséget , barátnőt kényeztetnék párja előtt, vagy vele közösen …
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!