Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek és párok jelentkezését közös hancúrozásra csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Reptéren valaki?
Olyan pasit keresek aki szereti ha szopják lehet alkalmi vagy állandó, állandó lenne a legjobb, imádok szopni helyem van. 40 éves magas férfias vagyok. Ha anoním szopatnál lakás glory hole az is megoldható. Diszkréció, megbízhatóság, egészség adott elvárt.ha csak azt szeretnéd hogy síkosítós kézzel megfejjelek az érdekel
fejek2022@citromail.hu
Csak komolyak!!
fejek2022@citromail.hu
Csak komolyak!!
Holnapra keresek párt, hölgyet egy fergeteges szexcsatára! Bp. és régiójában mobilis vagyok. Sportos, magas, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes
Sziasztok
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
08.26 Péntek vagy 27.e Szombat estére keresek Bpi párt, elhanyagolt hölgyet, nem független pasi vagyok aki szeret kalandozni ,csajszit .a többit privin megbeszéljük ,ha valakinek felkeltettem az érdeklődését
Most valaki valamire?
Sziasztok! Az elkövetkező 2 hétben a Balatonon nyaralok. Keresem párok, hölgyek társaságát! Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Valaki aki ki verné a farkam? 13.ker….
Ma délután cumiznék, kocsiban, szabadban, szexmoziban. Csak képpel írj, nekem is van.
Nagy szexuális étvágyamat csillapítanám Budapesten hölgyek ,párok írjatok bátran.
Sziasztok! Szombaton Simontornyán leszek,így esti kalandot keresek! Párhoz esetleg hölgyhöz csatlakoznék!

Sziasztok! Olyan Holgyet keresek akit vonz egy srac analis izgatasa, esetleg kielne rajtam domina vagyait. Tapasztalatom van boven! Helyem sajnos nincs. Parok jelentkezeset is szivesen fogadom, bi dolgokra nyitottan!
Mai nap keresem partnerem Vác Göd Dunakeszi vonalon.
Írtam nektek e-mailben elérhetőséget várom vissza jelzésetek!!addig is legyen kellemes szép estétek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 18:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 18:01
Törölt felhasználó (4591532)

Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.
Péntek este randiznék egy bi párral tatán…
A többit privin
A többit privin
Sziasztok
Szóló pasiként,VALÓS hölggyel és párral ismerkedne…
Moto
Szóló pasiként,VALÓS hölggyel és párral ismerkedne…

Moto
Szerda-Péntek kora hajnalban vagy Kedd-Szerda késő este Nógrád megyében(Kálló) 28 éves passzív pasi szopna/dugatná magát aktív pasi kocsijában/szabadban
Sziasztok! Mai estére keresünk, ismerkednénk fiúval v fiúkkal. Helyünk van hol találkozzunk, írj privátban és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok
Sziasztok! Adatlapunk alapján keresünk partnert. Ápoltság, diszkréció adott és elvárt.