Ma este 21 után helyes srácot szopnék Bp-en belül. Hely/autó szükséges részedről.
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
Én ápolt, 27 éves, vékony, passzív srác vagyok. (Batthyány térhez közel lakom)
Debrecenbe férfias pasit orálisan kényeztetnék diszkréció adott és elvárt
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
Email :silver.janti@gmail.com
Egy másik párral megyünk Tiszanánára bulizni! Ki jönne még?!
Telefonszámmal privátban!!
Telefonszámmal privátban!!
Szombat estére párt keresünk.
Ráckeve környéken valaki hely van
Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Miért? Azért, mert ki meri mondani amit gondol? Egyébként szerintem jók a meglátásai. Jópár alkalommal találkoztunk már, ezért biztosan állíthatom, hogy nem, nem fogyatékos.
(Ez egy válasz niki95n üzenetére (2022. 08. 27. szombat 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 08:11

Idéznék egy klasszikusból: "Neked lenni nagyon Speciál fogyaték!"

Sziasztok! Ma, vagy holnap keresek párt az alföld középső részén! az utazást megoldom! A részleteket privát üzenetben
Idéznék egy klasszikusból: "Neked lenni nagyon Speciál fogyaték!"

Gödöllőn és környéken asszonyok lányok jó fej párok ?40 éves sportos igényes jól tejelő kan keres privi.
Az esti órákban (18tól) Szigetszentmiklós-Érd-Törökbálint-Zsámbék-Esztergom útvonalon közlekedem majd. Ha esetleg lenne unatkozó hölgy vagy pár aki/akik egy 35éves férfi társaságára vágynának, kérem jelezzék ezt üzenetben. Cuckold, hármas, dogging, autóban, lakásban ( nálad/nálatok ), minden érdekel.

Kecskeméten keresek nagymellű nőt,nagymamát akit lehetne kefélni! Írj privátban!
Sziasztok.Ma este várok hölgyeket, párokat közös élvezkedésre csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Sziasztok, most hajnalban illetve a kora reggeli órákban szeretne valaki egy szép farkat orálisan kényeztetni autóban vagy a szabadban! Pápa és 20 km-es körzete jöhet szóba! Privát üzenetben keress!
Aktív bi f 13.kerben most dughatnál minket mi most 2 uni bisex fiúk vagyunk
13.kerben most mi 2 bisex fiúk vagyunk többes sexet keresnénk hely van
Sziasztok
Ma este egy hölgy aki szeretne kikapcsolódni ?
Ma este egy hölgy aki szeretne kikapcsolódni ?
Dunántúli hölgyeket kényeztetnék a hétvégén. Helyem sajnos nincs, de Nàlad, vagy szálláson tudunk találkozni. Ha érdekel, írj a leslie1@citromail.hu-ra! 45 éves, jóképű, potens pasi vagyok.
Debrecenbe férfias pasit kényeztetnék orálisan